Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Βάνα Ντάλλα - Χριστοδούλου..."Η τέχνη της αισθητικής είναι θέμα εμπειρίας"

«Κι αν δεν υπάρχει ομορφιά, η τέχνη θα την ψάξει…»






  
"Art of Αesthetic"
...μία ονομασία που περικλείει όλη τη φιλοσοφία του!
...εδώ η τέχνη και η αισθητική είναι έννοιες αλληλένδετες!

Το Art of Αesthetic είναι studio ομορφιάς, και δραστηριοποιείται στο χώρο της εδώ και 30 χρόνια.
Η πολυετής εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση, ο φιλόξενος και φωτεινός χώρος του και οι προσιτές τιμές το καθιέρωσαν στο χώρο.
Προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας με γνώμονα τη φιλοσοφία, που προδίδει άλλωστε και το όνομά του ότι δηλαδή η ομορφιά και η αισθητική....είναι τέχνη!!!
- Αισθητική προσώπου & σώματος
- Αδυνάτισμα
- Μόνιμη αποτρίχωση

Η ιδιοκτήτρια και αισθητικός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιτέα είναι η αγαπημένης μας φίλη Βάνα Ντάλλα - Χριστοδούλου.
 "- Το πρόσωπο και το σώμα μας μας είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. 
Το πέρασμα του χρόνου, η καθημερινή κούραση, το άγχος, η κακή διατροφή καθώς και η μόλυνση το επιβαρύνουν με αποτέλεσμα να φαίνεται θαμπό και γερασμένο. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά και την λάμψη του και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους.
Η επίθεση αυτή που δέχεται καθημερινά το πρόσωπο μας από όλους αυτούς τους παράγοντες μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και ολοκληρωτικά."

Κουμουνδούρου 22 Λάρισα 3ος όροφος τηλ. 2410 533534







2 σχόλια:

anny zisopoulou είπε...

αυτή είναι η φίλη μου.....και χαίρομαι πολύ γι αυτο...τιμή στην Ιτέα να είναι παιδί της!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΤΣΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ,ΟΜΩΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΗΜΟΥΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΩΝ ΤΟ'ΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ...ΚΑΘΕ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙ??!!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΑΠ'ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΕΣΑΙ.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής