Τρίτη 23 Απριλίου 2013

- H Χαρούλα Αλεξίου "ντύνει" το τρέιλερ της νέας ταινίας "Before Midnight"

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας, η Χάρις Αλεξίου, επιλέχθηκε για να "ντύσει" το τρέιλερ της ταινίας "Before Midnight", με το τραγούδι "Για ένα tango".

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Παρίσι, στη Βιέννη και σε όμορφα μέρη της Μεσσηνίας, όπως στην Πύλο, στην Κορώνη και στην Καρδαμύλη.

Πηγή από το περιβάλλον της παραγωγής δήλωσε:
"Ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλεϊτερ αλλά και ο Ίθαν Χοκ, που αγαπάει την Ελλάδα και την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές, είχαν την ιδέα να ντυθεί το τρέιλερ με τη φωνή της Χαρούλας. Και αυτό γιατί  πρόκειται για ένα πολύ όμορφο τραγούδι το οποίο μιλά για ένα tango, κάτι δηλαδή που αντιπροσωπεύει το θέμα της ταινίας, αφού αναφέρεται σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι".

Το "ερωτευμένο ζευγάρι" της ταινίας, συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1995 σε ένα ταξίδι στη Βιέννη (Before Sunrise), ενώθηκε ξανά στο Παρίσι το 2004 ( Before Sunset) και επιστρέφει στη Μεσσηνία το 2013 με το Before Midnight.

Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί.

Στην ταινία συμμετέχει και η Ξένια Καλογεροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής