Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

- Ευχές προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας εύχεται σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια διαδικασία δύσκολη για όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές. Οι νέοι που μετέχουν σε αυτή τη δοκιμασία, θα αποτελέσουν τη νέα γενιά των επιστημόνων, που θα κληθούν με τις γνώσεις τους να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο που τόσο πολύ δοκιμάζεται σήμερα.
Η έκβαση αυτής της προσπάθειας δεν καθορίζει και δεν προδιαγράφει την πορεία στη ζωή σας.
Ο αγώνας της ζωής είναι συνεχής και αδιάκοπος.
Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής