Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

- Ημέρα Μουσικής για τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή Δευτέρα για τα παιδιά της μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας όπου έπαιξαν και τραγούδησαν μπροστά σε κοινό για να μπορέσουν να εξοικειωθούν και να αποβάλουν το άχγος και το τράκ της "πρώτης φοράς".

Με την βοήθεια του δασκάλου μουσικής Αχιλλέα Μπίμπιλα κατάφεραν να αποδώσουν σε μέγιστο βαθμό και με πολύ μεράκι το παιξιμό τους, και να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας σε όλους εμάς και στους γονείς τους ιδιαίτερα που αγαπούν και στήρίζουν αυτή την προσπάθειά μας.

Είμαστε περήφανοι για ότι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα με κόπο και δουλειά, και τους εύχόμαστε μέσα απ΄τα βάθη της καρδιά μας στο καινούργιο τους ξεκίνημα να μεγαλουργήσουν στην μουσική και στούς ορίζοντες που τους ανοίγει απο δω και πέρα.

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής