Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

- Δωρεάν εκδρομή απο τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Σας ενημερώνουμε οτι ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας θα πραγματοποιήσει δωρεάν εκδρομή την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου  και ώρες από 11,30 το πρωϊ μέχρι στίς 7,00 το απόγευμα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη στό Μουζάκι.



Στή συνέχεια θα αναχωρίσει για Δρακότρυπα για την εξωχική ταβέρνα "Κεραμαριό" όπου θα ακολουθήσει μεσημεριανό φαγητό.
Το απόγευμα στόν γυρισμό θα επισκευθεί το χωριό Κανάλια όπου θα απολαύσουν όλοι τον απογευματινό τους καφέ στην ομορφη πλατεία κάτω απο τα μεγάλα δέντρα και το κρύο νερό απο τις πολλές βρύσες του χωριού.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί την χορηγό της εκδρομής και της εύχεται οτι καλύτερο σε εκείνη και την οικογενειά της.

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Τζένη Μακρή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής