Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

- Η εταιρεία εμφιαλώσεως νερού ΘΕΟΝΗ προσφέρει νερό στο Φύλλο

Η εταιρεία εμφιαλώσεως νερού Θεόνη, και συγκεκριμένα ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της, κ. Δημήτρης Τσέλιος, σε επικοινωνία του με το μέλος της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Παπαβασιλείου, δήλωσε πως συμπαρίσταται στον αγώνα μας και εμπράκτως, προσφέροντας στους κατοίκους του χωριού μας αρκετές παλέτες φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη, σοκαρισμένος από την ποιότητα του νερού του δικτύου μας.

Φυσικά πρόκειται για μία συμβολική κίνηση - για μία ακόμα φορά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα καλείται να αντικαταστήσει το (ανύπαρκτο) κράτος πρόνοιας.
Και φυσικά έχουμε συνείδηση ότι αυτό δε θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε, όμως μας δείχνει ότι οι κινήσεις της ομάδας μας φέρνουν άμεσα αποτελέσματα ενώ ο Δήμος Παλαμά ακόμα δεν μας έχει απαντήσει σε καμία επιστολή μας!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τσέλιο για τη σημαντική δωρεά του και να υπογραμμίσουμε και σε αυτό το σημείο ότι για αυτή την δράση υπεύθυνα είναι τα μέλη της ομάδας μας και μόνο, δηλαδή οι κάτοικοι του Φύλλου και όσοι βοηθούν από μακριά.
Δεν έχουμε καμία σχέση με πολιτικές παρατάξεις, και δεν θα αφήσουμε κανέναν να καπηλευθεί τις προσπάθειές μας για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Δυστυχώς δεν έχουμε δει χείρα βοηθείας από κανέναν εκλεγμένο αντιπρόσωπο και έτσι συνεχίζουμε να δρούμε μόνοι.
Ευτυχώς είμαστε αρκετοί!

Από Την ομάδα κατοίκων και φίλων Φύλλου Καρδίτσας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή την Τρίτη, 4/5/2013, στις 10:00, θα ξεκινήσει η δίκαιη μοιρασιά των νερών ΘΕΟΝΗ από μέλη της ομάδας μας.

Τα νερά είναι αρκετά και τα έχουμε έτσι μοιρασμένα που φτάνουν για κάθε οικογένεια. Ένας από κάθε σπίτι πρέπει την Τρίτη το πρωί να έρθει να πάρει τα μπουκάλια του ΔΩΡΕΑΝ για την οικογένειά του. Έχουμε κατάλογο και έτσι θα γίνει δίκαιη μοιρασιά.

Επίσης η εταιρεία Θεόνη ευαισθητοποιημένη από το πρόβλημα που προέκυψε στο χωριό, μας υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει από εδώ και πέρα τα νερά της σε τιμή κόστους και θα αναλάβει να τα φέρνει στο χωριό αν γίνεται παραγγελία 10 παλετών και πάνω.

Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι όλο αυτό το διοργανώσαμε εμείς, τα μέλη της ομάδας μας και μόνο. Δεν έχουμε καμία σχέση με κόμματα, και δεν θα αφήσουμε κανέναν να εκμεταλλευτεί τις προσπάθειές μας για να κερδίσει ψήφους. Δυστυχώς δεν μας έχει βοηθήσει κανείς από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους και έτσι συνεχίζουμε μόνοι. Ευτυχώς είμαστε αρκετοί και η δική σας βοήθεια και η στήριξη είναι η μόνη που χρειαζόμαστε!

Στην υγειά μας λοιπόν!

Υ.Γ. Ξέρουμε πως αυτό δε λύνει το πρόβλημα μόνιμα.
Συνεχίζουμε να ζητάμε καινούριο αγωγό γι’ αυτό υπογράψτε μαζί μας για να πιέσουμε τις Αρχές περισσότερο.


1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο!!! σε όλους σας

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής