Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

- Εκδρομή στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ με τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Στα νότια του χωριού Καμπουριανά στην οροσειρά των Αγράφων και σε υψόμετρο 900 μέτρων δεσπόζει επιβλητική η Ιερά Μονή της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, αφιερωμένη στην Ζωοδόχο Πηγή.
Η μονή είναι κτισμένη πάνω στην προεξοχή ενός βράχου ακριβώς πάνω από το σπήλαιο που βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας από τους ιδρυτές του μοναστηρίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Παλαμά κον Κωνσταντίνο Πατσιαλή καθώς και τους αντιδημάρχους Θωμά Τατσιό - Πέτρου, Βάϊο Καραγιάννη, Αντώνη Θεοδώρου και τον πρόεδρο Τ.Κ Ιτέας Θοδωρή Σδόγγο για την αμέριστη βοήθεια τους να πραγματοποιηθεί η ημερίσια εκδρομή στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ των αγράφων με τουριστικό λεωφορείο τελικά διότι κάποιοι "καλοθελητές" προσπάθησαν να μην γίνει με κάθε τρόπο (άκαρπα φυσικά).

Τούς ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους θερμά για μία ακόμα φορά που στάθηκαν δίπλα μας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Δ του Συλλόγου




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει προεδρίνα αυτά υπάρχουν και θα υπάρχουν για πολύ ακόμα στο χωριό μας...μην το βάζεις κάτω..!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας,την κα Τζένη Μακρή,που παρ'όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε,κατάφερε με υπερβολική προσπάθεια να πραγματοποιήσει και αυτήν την εκδρομή..!!!!!Πολλά συχγαρητήρια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εφόσον η καταγγελία είναι επώνυμη γιατί δεν διαρέει το όνομα αυτού ή αυτής που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να καταστρέψει ότι φτιάχνουμε στο χωριό; μπράβο σε όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν, έμαθα ότι ήταν παραπάνω απο ένα λεωφορείο. να ξέρουν αυτοί που σαμποτάρουν ότι ...ξεπεράστηκαν, έμειναν μόνοι τους. οι σύλλογοι του χωριού μας προοδεύουν

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής