Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

- Μοναξιά....πόσοι άραγε την αντέχουν;

Μοναξιά....πόσοι άραγε την αντέχουν;
Οι άνθρωποι ήρθαν σ'αυτη τη ζωή για να είναι σύνολο...όχι μόνοι.
Καθημερινά συναντάς στο διάβα σου μοναχικούς ανθρώπους, που είναι μόνοι, άλλοτε απο επιλογή, κι άλλοτε απο εγκατάλειψη.

Η μοναξιά στους νέους οφείλεται στα τείχη που χτίζουν γύρω τους για να θωρακιστούν, η μοναξιά όμως στην μεγάλη ηλικία είναι μια μεγάλη και επίπονη δοκιμασία.

Αυτό οι πιο νέοι θα το καταλάβουν βέβαια με την πάροδο του χρόνου.....και δεν θα είναι απο επιλογή.

Φρονώ λοιπόν με το δικό μου μυαλό(φτωχό ή όχι δεν ξέρω) πως πρέπει να δίνεις την αξία σε αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι χτές, ήταν εκείνοι που σου έδωσαν βήμα στη ζωή.

Σκύβεις πάνω τους νοιώθεις την αδυναμία τους, ακούς την σιωπή τους, και εισπράτεις την αγάπη απο το βλέμμα τους, και είναι τόσο ζεστό.
Δεν χρειάζεται λοιπόν να χτίζουμε τείχη γύρω μας για να κρατάμε μακριά την θλίψη, κρατάμε έτσι μακριά και τη χαρά.και η χαρά για κάποιον πού είναι μόνος ...είναι πολύτιμη.

Η μοναξιά λοιπόν δεν ταιριάζει σε αυτούς τους ανθρώπους....η μοναξιά ειναι ένα καλό μέρος για να επισκεφτείς ...όχι όμως για να....μείνεις.

Τα σέβη μου...εύχομαι μια όμορφη εβδομάδα σε όλους....!

Αννυ Ζησοπούλου

2 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ούτε στον Παράδεισο δεν ζείς μόνος...Καλημέρα Αννυ!!!

anny zisopoulou είπε...

καλησπέρα σου Παυλο!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής