Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας στο 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Μώλου Λαμίας

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον Μώλο Λαμίας κατόπιν προσκλήσεως του Πολιτιστικού Λαογραφικού συλλόγου Μώλου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν άλλα 5 χορευτικά τμήματα όπου παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.
Σε μια εξαίρετη εμφάνιση το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας παρουσίασε χορούς των Καραγκούνηδων της πεδινής Θεσσαλίας καθώς επίσης και την ιδιαίτερη Καραγκούνικη ενδυμασία της Ιτέας.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση η οποία συνοδευόταν από ζωντανή ορχήστρα.

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο του Μώλου καθώς επίσης και την πρόεδρο κ. Μαρίνα Καφαντάρη για την πρόσκληση.






















































1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στα παιδιά μας....!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής