Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

- Όξω Ρεπούση απ’ την παράγκα!

Μετά από την πρότασή της να γίνει προαιρετικό το μάθημα των Θρησκευτικών, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, πρότεινε να γίνουν προαιρετικά και τα Αρχαία Ελληνικά επειδή είναι νεκρή γλώσσα.
Η είδηση πως τα αρχαία ελληνικά έχουν πεθάνει προκάλεσε σοκ στους πιστούς που προσδοκούν ανάσταση νεκρών.
Η Μαρία Ρεπούση πρότεινε επίσης να γίνουν προαιρετικά τα Λατινικά, ενώ επισήμανε πως και τα Καλιαρντά είναι νεκρή γλώσσα, οπότε θα πρέπει να τα καταργήσουμε.
Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή της να γίνουν προαιρετικά τα μαθήματα των Θρησκευτικών και των Αρχαίων ελληνικών, η Μαρία Ρεπούση παραδέχτηκε το σφάλμα της και ζήτησε να γίνει υποχρεωτικό το μάθημα των Θρησκευτικών αλλά να διδάσκεται στην αρχαία ελληνική γλώσσα.
Τι επόμενες ημέρες, η Μαρία Ρεπούση σκοπεύει να προτείνει να γίνει προαιρετικό το σχολείο....
Ε ρε γλέντια....!!!

γράφει ο πιτσιρίκος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας πάει να πεί και στα ξένα Πανεπιστήμια να καταργήσουν την διδασκαλία των Αρχαίων και αν δεν την πετάξουν κλοτσηδόν από τα σκαλιά τους.
Οι φαιδροί του φαιδρού μας κράτους.
Λαλήσαμαν ή λάλσαμαν…...(κατά την μη νεκρά, ολοζώντανη και ομιλουμένη Καρδιτσιώτικη διάλεκτο).

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η φαίδρη αριστερά του Κολωνακίου, αυτοί είναι οι εγχώριοι εκπρόσωποι της ανοιχτής κοινωνίας του Σόρος.
Ντροπή και όνειδος...

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

εγω λέω να καταργήσουν εντελώς τα σχολεία ...έτσι κι αλλιώς τζάμπα ξοδεύονται πλέον όλοι

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

....τα Αρχαιοελληνικά φεύγουν, τα Greeklish έρχοντε... όχι Repous(t)i μου.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής