Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

- Ενημερωτική εκδήλωση στο Καλλιφώνι για τη στέβια

Το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Καρδίτσας στα πλαίσια της προσπάθειάς του να συμβάλει στην ενημέρωση και υποστήριξη των αγροτών της περιοχής μας, όπως επίσης και στην ανάπτυξη συλλογικών δράσεων στο πρωτογενή τομέα διοργανώνει την Τρίτη 17/9 και ώρα 8.00 μ.μ.στο Δημοτικό Κατάστημα Καλλιφωνίου,σε συνεργασία με τον νεοσύστατο Αγροτικό Συνεταιρισμό Στέβιας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την στέβια.

Στην εκδήλωση εκπόσωποι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβιας θα παρουσιάσουν το εγχείρημά τους για την διάδοση της καλλιέργειας της στέβιας και την δημιουργία υποδομών για τη μεταποίηση και εμπορία προϊόντων και υποπροϊόντων της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε καπνοκαλλιεργητές της Δημοτικής Ενότητας Καλλιφωνίου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, αλλά και σε όλους τους αγρότες που ενδιαφέρονται για την νέα καλλιέργεια και τις προοπτικές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής