Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

- Εμείς επιστρέψαμε δριμύτεροι... Ο Δήμαρχος όμως;

Από:
την Ομάδα Κατοίκων και Φίλων Φύλλου 
«Καθαρό Νερό»







Φύλλο, 13/9/13
Αγαπητοί,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μεγάλη αντιπροσωπία κατοίκων του χωριού Φύλλου Καρδίτσας και μέλη της πρωτοβουλίας για το Καθαρό Νερό επισκέφτηκαν σήμερα Παρασκευή 13/9/13 τον βουλευτή Καρδίτσας κ. Σπύρο Ταλιαδούρο με σκοπό να ζητήσουν ξανά την παρέμβασή του για το γνωστό θέμα του αγωγού, καθώς δεν έχει γίνει καμία πρόοδος από την τελευταία φορά που μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Παλαμά (Στις 9/7/13).

Στην συνάντηση εκείνη ο Δήμαρχος είχε υποσχεθεί να του δοθεί ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τα τέλη Αυγούστου (το οποίο φυσικά του εδόθη με μεγάλη χαρά) ώστε να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και να θέσει σε λειτουργία την καλύτερη δυνατή προσωρινή λύση αλλά και να προωθήσει την καινούρια μελέτη για τον αγωγό στα αρμόδια υπουργεία.
Και φυσικά να μας ενημερώσει για την πρόοδο της νέας γεώτρησης.

Δυστυχώς, αν και του αφήσαμε το περιθώριο περίπου δύο μηνών, όχι μόνο δε λάβαμε καμία ενημέρωση επί του θέματος, αλλά αναγκάστηκε ο Συνήγορος του πολίτη να του αποστείλει έγγραφο ζητώντας απαντήσεις στα άνωθεν ερωτήματα.

Παρ΄ολα υτά ο Δήμαρχος δεν μας κοινοποίησε ποτέ την απάντηση του, προφανώς απαξιώνοντας μας για μία ακόμα φορά.
Στη συνάντησή μας με τον Βουλευτή (τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την καίρια παρέμβασή του ακόμα μια φορά) πληροφορηθήκαμε πως ούτε ο ίδιος έχει λάβει καμία ενημέρωση παρά τις υποσχέσεις του κ. Πατσιαλή ότι θα του προωθούσε τη μελέτη και θα κοινοποιούσε ως όφειλε τα έγγραφα που δείχνουν τη διακίνηση της στους αρμόδιους φορείς.

Τα αναπάντητα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν:
Τι γίνεται με το θέμα μας;
Για ποιο λόγο εξακολουθούμε να μην έχουμε καμία ενημέρωση για το ζήτημα;
Πρέπει να υπάρξει βουλευτική παρέμβαση και κοινοποίησή μας στα Μέσα ενημέρωσης ώστε να έχουμε κάποια υποτυπώδη έστω ανταπόκριση από το Δήμο Παλαμά;

Κλείνοντας, και αναλογιζόμενοι τα γεγονότα του τελευταίου τριμήνου, με τις 2 ερωτήσεις στη βουλή για το θέμα μας, τις βουλευτικές παρεμβάσεις, τα άπειρα ρεπορτάζ, τις δειγματοληψίες που αναλάβαμε εμείς προσωπικά, την παρέμβαση του Συνήγορου του Πολίτη, τη δράση μας για το διαμοιρασμό εμφιαλωμένων νερών, τη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών,  η απορία παραμένει: 

Γιατί εξακολουθεί να αγνοεί ο Δήμαρχος ένα τόσο σοβαρό ζήτημα υγείας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής