Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

- Ενημερωτικό συνάντησης της Ομάδας Καθαρό Νερό Φύλλου με τον Αντιπεριφερειάχη κ. Τσιάκο

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου μέλη της Ομάδας Καθαρό Νερό Φύλλου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Βασίλη Τσιάκο, ο οποίος μαζί με το επιτελείο του ενέσκηψε για αρκετή ώρα και άκουσε τις σοβαρές καταγγελίες μας με σκοπό να βρεθεί κάποια λύση μετά από 5 μήνες άκαρπης δικής μας προσπάθειας.

Η πρότασή μας για μία κοινή συνάντηση με όλους τους Βουλευτές του Νομού μας, τον Δήμαρχο Παλαμά, τον Πρόεδρο του χωριού μας υπό τη σκέπη του Αντιπεριφερειάρχη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, αγκαλιάστηκε θερμά και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες ώστε να υπάρξει καταληκτική ημερομηνία.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τσιάκο για τη συμβολή του και την άμεση παρέμβαση πάνω στο θέμα. Έτσι θα μπορέσει επιτέλους να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να γνωρίζουμε και εμείς που βρισκόμαστε αλλά και τις ακριβείς διαδικασίες που πρέπει να δρομολογηθούν από εδώ και στο εξής.

Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή, και θα μπορεί όποιο Μέσο Ενημέρωσης θέλει να είναι παρών για να αναμεταδίδει τα γεγονότα. 

Απευθύνουμε θερμή παράκληση προς τους συμμετέχοντες να έρθουν με συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία για ότι θα δηλώσουν. Συγκεκριμένα από το Δήμο Παλαμά περιμένουμε να φέρει μαζί του και την ολοκληρωμένη μελέτη προκειμένου να κατατεθεί στην περιφέρεια (κάτι το οποίο ζητάμε από τον Μάιο).
Κατόπιν έρευνας της ομάδας, επιβεβαιώσαμε ότι ακόμα μπορεί να ενταχθεί στο κονδύλι που χρηματοδοτείται από το ΕΕΤΑΑ, γι’ αυτό θα πρέπει οι διαδικασίες να τρέξουν ταχύτατα για να προλάβουμε.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

E, εκλογές πλησιάζουν...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής