Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

- Δεν ανεχόμαστε σεξιστικές συμπεριφορές και τραμπουκισμούς στο Φύλλο

Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ενόχληση αλλά αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί θεωρούμε πως όχι μόνο μας αγνοεί το Δ.Σ. του Δήμου Παλαμά, αλλά δυστυχώς η συμπεριφορά μελών του είναι προσβλητική προς τις συγχωριανές μας.
Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση της Δευτέρας στο Φύλλο με το Δήμαρχο Παλαμά παρεβρίσκοταν πλήθος κόσμου, άνδρες και γυναίκες, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο. Πληροφορηθήκαμε από ομάδα γυναικών ότι τους απήυθυνε το λόγο μέλος του Δ.Σ. και τους ζήτησε το λόγο που βρίσκονταν εκεί. Χαρακτηριστικά τους είπε  
-"τι θέλετε εσείς εδώ ;"
Η απορία μας λοιπόν είναι αν ο συγκεκριμένος αιρετός σύμβουλος είχε καταδεχτεί τότε στις εκλογές να τον ψηφίσουν και γυναίκες, ή ζήταγε μόνο την ψήφο των ανδρών, εφόσον οι συγχωριανές του δεν είχαν την ίδια παιδεία με εκείνον ώστε να μπορούν να ασκήσουν το νόμιμο τους δικαίωμα του εκλέγειν με το σωστό τρόπο.
Ως Ομάδα αλλά και ως άτομα ξεκαθαρίζουμε ότι δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές,

Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, νέοι και μεγαλύτεροι, γυναίκες και άνδρες εξίσου, και η συμβολή όλων είναι πολύτιμη γιατί ζητάμε κάτι αυταπόδεκτο: καθαρό νερό για όλους.
Θα υπάρξουν κόντρες και αντιπαραθέσεις αλλά ας μη γίνουμε βορά στη μάχη των εντυπώσεων κάποιων ανεύθυνων υπευθύνων.

Τιμούμε τις γυναίκες, και ειδκά τις συγχωριανές μας του Φύλλου που άφησαν τις δουλειές τους και ήταν όλες εκεί τη Δευτέρα το βράδυ γιατί φλέγονται από ενδιαφέρον το ίδιο και ίσως και περισσότερο από εμάς: Αυτές είναι υπεύθυνες για να μαγειρέψουν με αυτό το νερό, να πλύνουν τα παιδιά τους και τα ρούχα τους, να καθαρίσουν τις αυλές τους και αυτές πάλι πρέπει να κάνουν το κουμάντο του οικονομικού υπολογισμού των εξόδων του σπιτιού για να φτάσει να αγοράσουν εμφιαλωμένα νερά για να πιουν.

Αυτές τις γυναίκες πρέπει να τις τιμάμε και να τις ρωτάμε πως τα βγάζουν πέρα και όχι να τις υποτιμάμε.
Αντί λοιπόν να προβαίνουν σε τέτοιου είδους άνανδρες συμπεριφορές, θα προτείναμε να εστιάσουν περισσότερο στα καθήκοντά τους, μιας και μαθαίνουμε ότι τώρα αποφάσισαν να ασχοληθούν με κάποιο κονδύλι χρηματοδότησης που είχε βρει και θέσει ως θέμα συζήτησης η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο το Μάιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ονομα... Ποιος ητανε;

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής