Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

- Κάλεσμα στη συνάντηση κοινοβουλευτικών εκπροσώπων στις 12 Οκτωβρίου

Σημαντική συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 12/10/2013 στις 11:00 το πρωί στη περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας για το πρόβλημα με το νερό στο δ.δ Φύλλου.

Έχουν προσκληθεί από ομάδα περισσοτέρων από 200 κατοίκους, ο Σεβασμιότατος, όλοι οι βουλευτές του νομού, ο Δήμαρχος Παλαμά με τους συνεργάτες του καθώς και η Αντιπολίτευση, και ο Αντιπεριφερειάρχης.
Σκοπός η συνένωση δυνάμεων για γρήγορη υπέρβαση της γραφειοκρατίας, ώστε να βρεθεί άμεσα χρηματοδότηση της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου και ακατάλληλου δικτύου διανομής του νερού από το υδραγωγείο στα σπίτια των κατοίκων το οποίο δίκτυο είναι υπεύθυνο για την σημερινή απαράδεκτη ποιότητα του νερού.
Αλλά εξίσου σημαντική είναι και η εύρεση λύσης με γρήγορη δρομολόγηση της για την όσο το δυνατόν καλύτερη προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος μέχρι την κατασκευή του νέου δικτυου.

Όλοι οι κάτοικοι του Φύλλου περιμένουν μετά το τέλος της συνάντησης να έχουν συγκεκριμένες απαντήσεις για το πως θα χρηματοδοτηθεί το έργο αλλά και με ποια προσωρινή λύση θα βελτιωθεί η ποιότητα του νερού μέχρι να γίνει το νέο δίκτυο.

Θεωρούμε δεδομένα τα ουσιαστικά αποτελέσματα της συνάντησης, γιατί όλοι οι βουλευτές έχουν ασχοληθεί ως τώρα με το πρόβλημα μας (μεσολάβησαν και έκαναν επαφές με τον αρμόδιο Υπουργό εσωτερικών των οποίο ενημέρωσαν και έγιναν και ερωτήσεις στην βουλή) με αποτέλεσμα να μπορούν να έχουν συγκεκριμένες προτάσεις το Σάββατο.

Προσκαλούμε τα Μέσα ενημέρωσης και τον Τύπο να παραβρεθούν στη συνάντηση καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός που θα ενδιαφέρει μεγάλη μερίδα κόσμου.

Φύλλο, 7/10/13


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής