Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

- Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας

Ομαλά διεξήχθη και η 2η Τακτική Γενική συνέλευση των μελών του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας την προηγούμενη Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας.

Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα αναφέρθηκαν τα ποσά που διαχειρίστηκε το Δ.Σ καθώς επίσης και το υπόλοιπο θετικό ταμείο του Συλλόγου.

Αναφέρθηκε αναλυτικά το έργο του απερχόμενου Δ.Σ και στη συνέχεια ορίστηκε εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή εκλογών καθώς επίσης και η ημερομηνία αυτών.  


Εφορευτική επιτροπή είναι η κάτωθι:
Θεόδωρος Σδόγγος
Νικόλαος Μανώλης
Χρήστος Κάσσος
Ηλίας Μακρής (αναπληρωματικό μέλος)

Ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η Κυριακή 27 Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας και τις ώρες 10:00 πμ έως 17:00 μμ.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο γραφείο του Προέδρου της Κοινότητας Ιτέας κ.Θεόδωρου Σδόγγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής