Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

- Αποτελέσματα εκλογών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου διεξήχθησαν οι εκλογές του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας με τη συμμετοχή 336 μελών και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής; 

Ακράτου-Ανδρεάδη Γεωργία 58 
Γιαννάκου-Μπαλαντίνα Ευαγγελία 90 
Γιαννάκος Βασίλειος 104 
Γκουσιάρης Αθανάσιος 169 
Κοντοβάιος Δημήτρης 147 
Μουτσώκου-Τζιφούλη Μαρία 102 
Μπαλαντίνας Αχιλλέας 191 
Παπακωνσταντίνου Χρήστος 105 
Σαμαράς Παύλος 83








9 σχόλια:

κωνσταντινος μητρακος είπε...

συγχαρητηρια προεδρε για τις πρωτιες !!! αντε και δημαρχος... εγκυς γαρ ο Μαης !!!

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

ζήσι Μάη μ' να φάς τριφύλλι.....

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω τα μονόβολα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε ολα τα παιδια.
Οτι καλυτερο ευχομαστε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα 2 χρόνια που πέρασαν ο Πολιτιστικός του χωριού μας απέδειξε ότι στήθηκε σωστά και δούλεψε σωστά. Εμείς οι υπόλοιποι που απλά συμμετέχουμε με την παρουσία μας καλό θα είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο σταθερό ανοδικό ρυθμό. Επίσης θα πρέπει να τους βοηθήσουμε να παραμείνουν μακριά από τα κόμματα και τους μικροπολιτικούς τυχοδιώκτες (όπως σωστά έπραξαν 2 χρόνια τώρα). Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ να συνεχίσουμε να τους ακολουθούμε μαζικά σε όλες τους τις εκδηλώσεις. Ο Πολιτιστικός μας είναι κάτι που έλειπε από το χωριό...... τώρα τον έχουμε και πρέπει να είμαστε όλοι μας υπερήφανοι...

Ανώνυμος είπε...

Πως να τους δώσουμε να καταλαβουν;
Καταψηφιζοντας αυτους που αξιζουν;
Οι περισοτεροι νεοι ψηφοφοροι δεν γνωριζουν καν τους υποψηφιους και τι προσφερει ο καθενας τους!

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι δουλεψαν μονο για την παρτη τους ή τουλαχιστον δεν δουλεψαν και για τους παραγωγικους συνεργατες τους. Λυκοφιλιες.
Καλη επιτυχια στα νεα τα παιδια.

Κ.Ν είπε...

Μωρέ μπράβο.....τι πολλά ξέρουμε εμείς οι απ'έξω.
Αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ και κάτι διαφορετικό για τους Κουτσαριώτες.Το καφενείο είπε και πάλι την άποψή του ξέροντας ακριβώς και πως δούλεψαν κάποιοι.
Αλλά ένα γελοίο φαινόμενο όπως αυτό του άχρηστου κουτσομπολιού και του στύλ "εγώ ξέρω", "τό 'λεγα γω" κλπ κλπ γίνεται από ανθρώπους ανίδεους, απαίδευτους και τεμπέληδες.Ανθρώπους που πήγαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου για να δείξουν το καινούργιο ταγεράκι και να πουν ότι έπρεπε να το κάνουν αλλιώς κι όχι έτσι όπως το έκαναν.
Κανένας από όλους αυτούς δεν αντιλήφθηκε την Πολιτιστική άνοδο του τόπου μας.
Ευτυχώς όμως υπάρχουν κι άλλοι που είδαν την αγωνία όλων αυτών που δουλεύουν αμισθί για φτιαχτούν όλα αυτά και τους έσφιξαν το χέρι, τους είπαν μπράβο και τους παρότρυναν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Αυτό είναι που μετράει κι όχι ή ηλίθια "εξυπνάδα" του καφενείου. Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου είτε λέγονται επικεφαλείς είτε λέγονται εθελοντές. Συνεχίστε όλοι σας.....

Υ.Γ ...κι όσο θα συνεχίζουν να γράφουν βλακείες οι ηλίθιοι άλλο τόσο θα επεμβαίνω κι εγώ. Καλημέρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Τι σχεση εχει η παραγωγικοτητα με το πιο πανω σχολιο για την μη βοηθεια που παρειχαν καποιοι σε στενιυς συνεργατες; Δες τα αποτελεσματα και ασε τις εξυπναδες. Κατι ειδαμε κι εμεις. Τελοσπαντων δεν ειναι αυτος ο στοχος ο σπουδαιος,αλλα να τα βλεπουμε κι αυτα. Μπραβο και στα νεα τα παιδια που βγηκαν κσι παλι αλλα και που πρωτοβγηκαν.Επισης πολιτιστικος σημαινει και πολιτισμενη συμπεριφορα τουλαχθστον των μελων του Δ.Σ. καποιοι απο αυτους συμπεριφερονται και μιλανε πολυ αγαρμπα,δεν ταιριαζει αυτος ο τροπος με την ιδιοτητα που εχουν.
ΥΓ. Ρωτα για μερικες συμπεριφορες καποιων/καποιου(;) κατα το φεστιβαλ.
Δεν εισαι ξερολας,και να σεβεσαι και αυτους που δεν τους αρεσουν καποιες συμπεριφορες.Ενταξει;

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής