Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

- Μαζεύουμε καπάκια και ανταλλάσουμε με αναπηρικά αμαξίδια

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου & 3ου Δημοτικού & 3ου Νηπιαγωγείου Παλαμά, σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ, Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ και σε συνεργασία με τον σύλλογο παραπληγικών νομού ΠΕΛΛΑΣ στέκονται δίπλα στα παιδιά με κινητικά προβλήματα συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια όλων των ειδών, δίνοντας τους την δυνατότητα να αποκτήσουν αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη, τα οποία θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Συγκεκριμένα, μαζεύουμε πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.
Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι ευαισθητοποιήθηκαν στην προσπάθεια της κίνησης αυτής.
Με την πράξη τους αυτή θα βοηθήσουν τα παιδιά μας να μάθουν να προσφέρουν σε συνάνθρωπό τους που το έχει πραγματικά ανάγκη, κάνοντας κάτι τόσο απλό χωρίς αντάλλαγμα.

Σημαντική για εμάς είναι και η συμμετοχή των 2 αθλητικών συλλόγων του Παλαμά των ΤΙΤΑΝΩΝ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. Ειδικοί κάδοι έχουν τοποθετηθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Τιτάνων, καθώς επίσης και στο γήπεδο του Ατρομήτου Παλαμά.
Όλοι εμείς που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια καλούμε όποιον επιθυμεί να μας στηρίξει, συλλέγοντας όλα τα πλαστικά καπάκια, τα οποία μέχρι σήμερα, πετούσατε στον κάδο απορριμμάτων.

Πρόκειται για μία κίνηση με διπλό όφελος, καθώς αφενός, γινόμαστε αρωγοί στην απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων για τους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται και αφετέρου, κάνουμε ανακύκλωση και προστατεύουμε το περιβάλλον μας.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του
1ου & 3ουΔημοτικού και 3ου Νηπιαγωγείου Παλαμά




Σημεία συγκέντρωσης καπακιών:

Για την πόλη της Καρδίτσας στο οδοντιατρείο του Νικολάου Πετράνη Χαρίτου & Σκουφά 2 πάνω απο το ΡΟΟΜ, και στο κατάστημα του Βαγγέλη Παπαβασιλείου COMPUTER CENTER Πλαστήρα 7.
Για την πόλη του Παλαμά υπάρχουν κάδοι στο κλειστό των ΤΙΤΑΝΩΝ και στο γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.
Επίσης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας στο παλιό Δημοτικό σχολείο κάθε Σάββατο απο 10 πμ. έως 7μμ. στην Ιτέα.

Ολοι όσοι μενετε Αθήνα και θέλετε να βοηθησετε στην προσπάθεια μας αυτή μπορείτε να παραδιδετε τα καπάκια που έχετε συλλέξει στην Μεταφορική Λιόλιος-Χάμος, τηλ.2103464011 στο όνομα του κ. Γιαννακού Δημήτρη (Μεταφορική Καρδίτσας) χωρίς χρεώση.
Εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιαννακό Δημήτρη για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει σε αυτή μας την προσπάθεια και βοηθάει στο πολύτιμο έργο μας.


1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Σημεία συγκέντρωσης καπακιών:

Για την πόλη της Καρδίτσας στο οδοντιατρείο του Νικολάου Πετράνη Χαρίτου & Σκουφά 2 πάνω απο το ΡΟΟΜ, και στο κατάστημα του Βαγγέλη Παπαβασιλείου COMPUTER CENTER Πλαστήρα 7.

Για την πόλη του Παλαμά υπάρχουν κάδοι στο κλειστό των ΤΙΤΑΝΩΝ και στο γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής