Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

- Εξιχνιάστηκε η ενόπλη ληστεία που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2010 στα ΕΛΤΑ Παλαμά

Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2010 σε υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.) στον Παλαμά Καρδίτσας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 34, 32 και 31 ετών αντίστοιχα, για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής και της παράνομης οπλοχρησίας.
Ειδικότερα, το πρωί της 02-08-2010, ο 34χρονος με τον 32χρονο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με αποκριάτικες μάσκες, έθραυσαν με βαριοπούλα τον υαλοπίνακα της κύριας εισόδου του υποκαταστήματος και εισήλθαν στο εσωτερικό.
Εκεί, με την απειλή ενός υποπολυβόλου κι ενός πιστολιού αφαίρεσαν από συρτάρι γραφείου το χρηματικό ποσό των 10.350 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει από τη Λάρισα, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν για να συνεχίσουν τη διαφυγή τους με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος παρείχε συνδρομή στους άλλους δύο δράστες, για τη διάπραξη της ληστείας, καθώς επίσης ο 32χρονος με τον 34χρονο που είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές κι έχουν καταδικαστεί για αδικήματα όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες κ.ά.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά κινητά τηλέφωνα, τέσσερα πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και μία κάρτα SIM.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ημεδαπών υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί φαινόταν μάγκες από το σχολείο.
Μέεεσααα.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής