Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

- Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Σήμερα παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 μμ στήν κεντρική πλατεία Ιτέας.

Στολισμός και φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και στη συνέχεια στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων οι μαθητές και μαθήτριες του τμήματος μουσικών οργάνων θα παίξουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Θα ακολουθήσει ένα Χριστουγεννιάτικο διήγημα με αφηγήτρια την κ. Ελένη Κουτσουμπέη. 
Στη συνέχεια η χορωδία του συλλόγου με τη συνοδεία της μουσικού κ. Χριστίνας Μαντοπούλου και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα θα μας βάλει στο πνεύμα των εορτών με τραγούδια και κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα.

Θα ακολουθήσει βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών-ριών του Λυκείου Ιτέας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτατες και ανώτερες σχολές.

Με το πέρας της εκδήλωσης τα παιδιά θα αφήσουν στον ουρανό της Ιτέας τα φαναράκια των ευχών.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
    Ε.Μ.Σ.Ιτέας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του χρόνου το δέντρο να το στολισετε μετά τα Χριστούγεννα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι την επιτυχία ακολουθεί η συκοφαντία. Έτοιμοι είναι οι άλλοι, στημένη την έχουν να ρίξουν το δηλητήριο...να πάρουν τα κεφάλια που ξεχωρίζουν...να αφήσουν αστεία υπονοούμενα....γι΄αυτό..Μη λυγίζετε παιδιά περηφάνεια στην καρδιά, όλα πάνε μιά χαρά μη λυγίζετε παιδιά...παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας..

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί βλέπουν το "δέντρο" και δεν βλέπουν το δάσος...λυπάμαι!!!

Κ.Ν είπε...

Ναι, πάντα αυτό συμβαίνει, ισοπεδώνουμε τα πάντα λέγοντας βλακείες.
Γιατί γίνεται όμως αυτό;
Μήπως επειδή είναι ένα φαινόμενο άγνωστο σε κάποιους. Μήπως κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αλληλεγγύη, προσπαθώ για τον τόπο μου, σέβομαι τον τόπο μου και στην τελική ανεβάζω το επίπεδο του χωριού μου;
Ναι αυτό ακριβώς κάνουν αυτά τα παιδιά του Πολιτιστικού μας. Το λέω αυτό γιατί δεν θυμάμαι ποτέ στην Ιτέα Γιορτές σαν αυτή. Κάλαντα από χορωδία και μάλιστα της Ιτέας; Ο Πολιτιστικός το καθιέρωσε κι αυτό. Μπορούμε κι εμείς οι χωριανοί να νοιώσουμε γιορτές Χριστουγέννων, να μπούμε στο κλίμα βρε αδερφέ κι όχι να βουλοδέρνουμε από καφενείο σε καφενείο.
Οι σοβαροί άνθρωποι νιώθουν περήφανοι γι αυτόν το σύλλογο.
Ο πρώτος ανώνυμος μόνο αστείος μπορεί να χαρακτηριστεί, μην πω και τίποτα πιο βαρύ....
Επίσης αυτό που παρατηρώ στον Πολιτιστικό είναι, ότι όλοι είναι αγαπημένοι μεταξύ τους και δουλεύουν εδώ και δυόμισυ χρόνια με το κεφάλι σκυμμένο και μπράβο τους!!!

...μήπως τελικά αυτό είναι που ενοχλεί;

ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ είπε...

ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΥΡΙΑ Η ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΨΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής