Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

- Η ηλιθιότητα είναι εντελώς φυσιολογική...

Η ηλιθιότητα είναι εντελώς φυσιολογική...

Η φυσική ηλιθιότητα είναι το χάρισμα με το οποίο προίκισε η φύση τον άνθρωπο για να προλάβει τα χειρότερα.

- "Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε η Φυσική Ηλιθιότητα, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας, χρωστάμε τα πάντα.."

- "Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το Σύμπαν και η ηλιθιότητα του ανθρώπου. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος..."
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Επεξήγηση
Ο άνθρωπος γεννιέται ηλίθιος.
Στην πορεία οποιαδήποτε άλλη πιθανή κατεύθυνση με δείγματα νοημοσύνης και ευφυίας είναι γενετικό λάθος. Αν ο θεός ήθελε ο άνθρωπος να έχει ευφυΐα δε θα χρειάζονταν σχολεία, πανεπιστήμια και διάφορα τέτοια ακατανόητα ιδρύματα.

Αν ο άνθρωπος επίσης ήταν έξυπνος, το προπατορικό αμάρτημα δεν θα είχε συμβεί, καθώς ο Αδάμ δεν θα ήταν τόσο ηλίθιος να πάει με την Εύα, αντί να ζητήσει από τον Πλάστη μια σαν την Σκλεναρίκοβα!
Άμα και η δεύτερη του προσέφερε το "μήλο" να το έτρωγε ευχαρίστως, αλλά με την Εύα ρε φίλε; Έλεος!

Τέλος πάντων.
Πάμε παρακάτω.
Αν ο άνθρωπος δεν ήταν εκ γενετής ηλίθιος θα έπρεπε να περπατάει και να μιλάει με το που γεννιόταν. Να αρχίζει από τα 5 του να δουλεύει, να γίνεται σκλάβος των γύρω του μέχρι να αγανακτήσει, να φθαρεί και να πεθάνει. Οπότε κι ο μέσος όρος ζωής θα είχε πέσει στα πατώματα...
Η ανάγκη επιβίωσης και το ένστικτο αυτό, μας οδήγησαν στην φυσική ηλιθιότητα.

Από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα η ηλιθιότητα αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης φιλοσόφων, μαθηματικών και κάθε λογής τυπάδων που έζησαν ανάμεσα σε αμέτρητους ηλίθιους, οι απόγονοι των οποίων συνεχίζουν την ηλίθια παραδοσή τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα κόμματα, διάφοροι πολιτικοί στο μεγαλύτερο σύνολό τους, πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες, μεγαλοεπιστήμονες, κεφαλαιούχοι κι άλλοι του είδους (τη συνωμοσία έχει ξεσκεπάσει ο μέγας φυσικός -προφήτης- άγιος Λιακόπουλος και πρόκειται να την αποκαλύψει στον κόσμο το Δεκέμβρη του 2015 στον ανακαινισμένο χώρο της Χαμένης Ατλαντίδας ενώ τα διαστημόπλοια των Ελ θα κατευθύνονται στη Γη).

Πολλά αρχαία χειρόγραφα, δυστυχώς δεν διασώθηκαν, λόγω διάφορων μαλακισμένων του μεσαίωνα όπως των καλών παιδιών του Πάπα τα οποία από θεία αγάπη και έμπνευση, μελετούσαν τα φαινόμενα της θερμοδυναμικής, καίγοντας τον κοσμάκη (αν και το έκαναν για να μετανοήσει!).

Πάντως η ουσιαστική πρόοδος σημειώθηκε με την ανάπτυξη του διαφορικού και ολοκληρωτικού διαλογισμού από τον Νευρόσπαστους και τον Φευγοέρχομους κατά το 17ο αιώνα, και του Τζαστίνιου Βιβέριου στις αρχές του 21ου αιώνα.

πηγή: Φρικηπαίδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής