Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

- Απογευματινή βόλτα στο Γηροκομείο Καρδίτσας με τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Το Σάββατο απόγευμα στις 14 Δεκεμβρίου 2013 επισκεύθηκαν το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας και προσέφεραν για τις ανάγκες των γερόντων πολλά είδη καθαριότητας και διατροφής.

Τά μέλη του Συλλόγου υποδέχθηκε στο Γηροκομείο ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Ιερείς της Μητρόπολης και ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Ιωάννης Σούφλας.

Πρός τις κυρίες απευθύνθηκε και μίλησε επίκαιρα ο Θεοφιλέστατος, ευχαρίστησεγια την προσφορά τους και ευχήθηκε τα δέοντα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

Το Δ.Σ ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τα μέλη για την ανταπόκρισή τους

Με εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τζένη Μακρή







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής