Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

- Ευχαριστώ θερμά την γιατρό μας Ευαγγελία Μητσάτσου...

Θα ήθελα και μέσω του ιστότοπου του χωριού μας να ευχαριστήσω θερμά την Γιατρό ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΣΑΤΣΟΥ για την άψογη συνεργασία αλλά και για την προσφορά της ως Αγροτικός Ιατρός του χωριού μας.

Στον ένα χρόνο που πρόσφερε τις υπηρεσίες της στους κατοίκους της Ιτέας υπήρξε παράδειγμα εργατικότητας και εξυπηρέτησης.

Απέδειξε περίτρανα ότι ένας Γιατρός πρέπει πρώτα να είναι άνθρωπος και μετά επιστήμονας.
Της εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο της.

Θεόδωρος Σδόγγος 
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ιτέας


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι Ιτεώτες τι προσφέρατε τόσα χρόνια στην Ιτέα σαν εκλεγμένοι;
Η "ξένη" πρόσφερε κοινωνικό έργο... εσείς;

Παύλος Σαμαράς είπε...

http://iteakarditsas.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9.html

Ανώνυμος είπε...

Το τι προσεφερε ο καθενας στον τοπο του και το τι στον εαυτο του μεσω του τοπου του ο χρονος το δειχνει....ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον....
Καποιοι τρεχουν και καπου φαινονται και αλλοι(περισσοτεροι) φαινονται και φωναζουν οτι τρεχουν.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής