Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Παλαμά Κώστα Πατσιαλή

Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες,
Σ’ αυτό το δυσμενές περιβάλλον που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια και είναι το χειρότερο της τελευταίας εικοσαετίας, κάτι καινούργιο, κάτι νέο έρχεται και είναι η ανατολή του νέου χρόνου.

Υποδεχόμαστε το 2014 με ανάμεικτα συναισθήματα.
Ως δημοτική Αρχή του δήμου Παλαμά, έχουμε πλήρη συνείδηση των δυσκολιών που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για έναν ακόμα χρόνο. Έμφαση θα δώσουμε στην καθημερινότητα και στην παραγωγική διαδικασία.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και η νέα χρονιά να χαρίζει υγεία, προκοπή και ευτυχία σε όλους τους δημότες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο μύνημα που θα μπορούσε να στείλει ι Δήμαρχος Παλαμά θα ήταν η σιωπή... Ούτε η γιορτινή ατμοσφαιρα των ημερών δεν μπορεί να μας κάνει να μας κάνει να ξεχάσουμε την ανεπαρκεία του έργου σας. Μιλάτε για βελτίωση της καθημερινότητας,μάλλον αναφέρεστε στην πόλη του Παλαμά και όχι στα αλλά χώρια. Εγώ θα το έλεγα πρωτοχρονιάτικο θράσος και όχι πρωτοχρονιάτικο μήνυμα.
Χρόνια πολλά στους συνδημοτες μου σε όλο το δήμο και καλό κουράγιο.
2014 έτος αλλαγών και ανατροπών.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής