Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

"Δανειστική Βιβλιοθήκη Ιτέας"..παράγοντας πολιτισμού και πνευματικής καλλιέργειας

Σε μια αίθουσα του παλιού Δημοτικού Σχολείου που έδρεύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας λειτουργεί «Δανειστική Βιβλιοθήκη» με βιβλία από την Ελληνική και ξένη λογοτεχνία για μικρούς και μεγάλους.
Με προσφορά βιβλίων από μέλη, φίλους και κατοίκους της περιοχής μας, που συνεχίζετε μέχρι και σήμερα.

Η «Δανειστική Βιβλιοθήκη» του Συλλόγου λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 10:00 πμ έως και τις 19:00 μμ. 

Ο Σύλλογος προσκαλεί τους φίλους του βιβλίου κάθε ηλικίας να κάνουν χρήση αυτής της Δανειστικής Βιβλιοθήκης, κάτι το οποίο θα χαροποιήσει ιδιαίτερα, αλλά και θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου για τον διαρκή εμπλουτισμό της με καινούρια βιβλία.  

Μπορείς να συμμετέχεις και εσύ στη «Δανειστική Βιβλιοθήκη»  του Συλλόγου.
Φέρε και εσύ το δικό σου βιβλίο.



Όλοι μας έχουμε βιβλία που τα έχουμε διαβάσει κατ' επανάληψη...μπορούμε τώρα να τα χαρίσουμε στην βιβλιοθήκη, και να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους να τα διαβάσουν...

Παράγοντας πολιτισμού, πνευματικής καλλιέργειας των νέων αλλά και πολλών ποικίλων εκδηλώσεων έχει γίνει η δανειστική βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Ο Σύλλογός μας ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια της πολιτιστικές του διαδρομές με αγάπη για τον τόπο μας, με σεβασμό στις ρίζες και στον πολιτισμό μας.
Ένας από τους στόχους του ήταν και η δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης.

Σε περιόδους κρίσης και μεγάλης πνευματικής ένδειας, πρέπει να επενδύουμε στον πολιτισμό μας, γιατί αυτό είναι ένα όπλο και ένα πολύ δυνατό αντίδοτο για τη συνοχή της κοινωνίας μας.

Η πρόσπαθεια της δημιουργίας της βιβλιοθήκης ξεκίνησε χωρίς καμμία οικονομική βοήθεια.
Όμως με τη βοήθεια φίλων του βιβλίου καταφέραμε η βιβλιοθήκη μας να διαθέτει μια αξιόλογη και ποιοτική συλλογή από 600 τίτλους βιβλίων.
Η βιβλιοθήκη μας είναι ένας χώρος που διευκολύνει τις συναντήσεις μας με το βιβλίο και μας εξοικειώνει με αυτό, ενώ θα δώσει το κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους φίλους της περιοχής μας να αγαπήσουν το βιβλίο.
Η επαφή μας με το βιβλίο μας πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα στη διαδρομή της γνώσης και της πνευματικής μας ανάπτυξης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας ευχαριστεί για μια ακόμη φορά όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία της βιβλιοθήκης καθώς και τους δωρητές και ιδιαίτερα τους:

- ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
- ΣΑΜΑΡΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
- ΣΑΜΟΛΑΔΑ  ΜΑΙΡΗ
- ΤΣΕΤΛΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ
- ΜΗΛΑΙΟΥ  ΜΑΡΟΥΛΑ
- ΛΥΤΡΑΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ
- ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ
- ΜΑΚΡΗ  ΖΕΤΑ
- ΜΑΝΤΖΙΑΡΛΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ
- ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ
- ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
- ΚΑΡΑΛΗ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ
- ΚΟΥΤΣΟΜΠΕΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.
- ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ  Ε.
- ΜΑΚΡΗ  ΖΩΗ
- ΠΑΠΠΑ  ΒΙΡΓΙΝΙΑ
- ΜΠΑΤΡΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ
- ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
- ΑΔΑΜΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
- ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  Β. ΙΩΑΝΝΗΣ (Ιατρός)
- ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ
- ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
- ΤΣΙΠΡΑ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
- ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
- ΓΕΡΟΥΚΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Ιερέας)
- ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ
- ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  Κ. ΣΠΥΡΟΣ
- ΜΑΚΡΗ - ΛΥΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
- ΜΑΚΡΗΣ  ΧΑΡΗΣ


Επικεφτείτε την...
ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής