Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ανθρωποι που λάτρεψαν..!!!

Μια ολοκλήρωση μέσα απο έναν πόθο, μέσα απο μια αγάπη.
Αλλοτε υπαρκτή, και κάποιες φορές φανταστική.
Πάντοτε όμως τόσο έντονη, ακόμα και στη σκέψη..!
Υπάρχει μέσα κι έξω απο σένα, μέσα σε μια ζωή που χαράχτηκε.
Μέσα σ' ένα παράλληλο σύμπαν, που τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Έχεις το βλέμμα σου καρφωμένο πάνω στις σαγηνευτικές κινήσεις. Βήμα στο βήμα σε οδηγεί το πάθος, για να βρείς το φώς μιας αγάπης μέσα στο σκοτάδι. Ενα δρόμο που ξεκινάει με σένα και τελειώνει σε σένα. Είσαι πια τόσο κοντά στο όνειρο. Παρακολουθείς κάθε ρυθμό του κορμιού σου. Λικνίζεσαι σαν εκκρεμές και υπνωτίζεσαι... μαγεύεις... εγκλωβίζεις...λαχταράς.

Ταυτόχρονα όμως, απαγορεύεις ακόμα και το άγγιγμα..
Χωρίς δόλο αποπλανείσαι μες το σκοτάδι σου.
Το διαβολεμένα όμορφο κορμί, σε συνδυασμό με το εσωτερικό βάθος της ύπαρξης, ταλαντεύονται μπροστά σου και σε ξελογιάζουν.
Για τώρα...Για πάντα...!!!
Και όταν έρθει η στιγμή της ένωσης, παρασύρεσαι από συνεχόμενα κύματα του ανεκπλήρωτου ονείρου. Οι πράξεις,δολοφονούν χωρίς τύψεις την καλή μας πλευρά. Την κανουν πρόθυμη να θυσιαστεί μέσα σε αυτή παράξενα όμορφη φωτιά που δημιουργεί μια σχέση.

Το φως της αγάπης, μας είχε αφήσει πολλές φορές στο παρελθόν μόνους και αδειανούς..
Οταν η νύχτα ανεβένει στην εξουσία καταλαμβάνει τον επιθυμητό θρόνο...!
Και όταν κυβερνά η νύχτα, τα όνειρα δεν έχουν αναστολές..!
Παίρνει τον έλεγχο και απαιτεί την παράδοση.
Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται πια. Μονο η πρόσθεση μας...
Η πράξη που γίνεται η δύναμη μας.
Η ολοκλήρωση του ονείρου, κάνει την πόρτα της ψυχής να ανοίγει, και από εκεί δραπετεύουν μακριά και οι πιο σκοτεινοί μας φόβοι.

Και τότε εμείς, προσγειωνόμαστε σε αυτά τα όνειρα πιο διάφανοι από ποτέ. Σε ένα μεθυστικό άρωμα που γεμίζει τον αγέρα του δωματίου. Στα γέλια και στους αναστεναγμούς. Και σε αυτά τα όμορφα μάτια, που κοιτάνε και βλέπουν κατευθείαν μέσα στην ψυχή.

Πόσοι άραγε απο μάς δεν φανταστήκαμε κάτι τέτοιο;
Ακόμα και στα πιο τρελλά μας όνειρα η ψυχή ζητά, να αγαπήσει και να αγαπηθεί!!!
Κάποιες νύχτες μοναχικές, κάποιες νύχτες που ταξιδεύει η ψυχή στο άγνωστο.
Ευχή στο όνειρο ευχή στη ζωή για μια ύπαρξη για μια αγάπη...!!!

Τα σέβη μου...
Αννυ

11 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Οργασμός έμπνευσης Αννυ μου...
Νάσαι καλά...

anny zisopoulou είπε...

ειναι μετα απο κατακλυσμό σκέψεων ..ανθρώπων που έχουν αγαπησει και έχουν λατρεψει σε αυτη τη ζωή!

Ανώνυμος είπε...

Α.Α.Α.... ΑΓΑΠΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΝΟΣ.!!!

anny zisopoulou είπε...

πολλές φορές όμως γόνιμος..για κάποιους που αγάπησαν βαθειά χωρίς πρέπει και γιατί..για κάποιους που ήρθε η ολοκλήρωση μιας έντονης αγάπης μέσα απο το πουθενά ..και νοιώθουν ευλογημένοι!

Βάσω Αποστολοπουλου είπε...

έχετε βαλθεί να μας ξεσηκώσετε? για να μην πω κάτι άλλο...... φιλιά

Ανώνυμος είπε...

ANNY, Στην αριθμητική της ΑΓΑΠΗΣ και του ΕΡΩΤΑ 1.ένα συν ένα σημαίνει τα ΠΑΝΤΑ και 2. δύο πλην ένα ΤΙΠΟΤΑ. Εύχομαι νάναι βλογημένος ο αγώνας σου.

anny zisopoulou είπε...

στην αγάπη δεν υπαρχει το ενα και δυο..υπαρχει το μαζι ..αλλα εδω σε αυτο που εχω γραψει ...ζωντανευω στην ουσια μια αγαπη όπως την εχουν φανταστει μερικοι ..μερικες....τωρα γυναικες περισσοτερο βεβαια...αυτο και τιποτα αλλο ..καποιοι πιστευουν σε αυτη τη μια και μοναδικη αγαπη ..καποιοι αλλοι οχι ....είναι τελικα οτι σου φερει η ζωη .οτι επιθυμησεις,και ότι αποκτησεις!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αφήστε με μες στ' όνειρο, γιατί εκεί κανείς δεν πεθαίνει....
Θάναι τρομερό το ξύπνημα σου, θα μου πεις. Οχι, καλή μου..Εχω μπόλικο κουράγιο για να πλάθω στ'όνειρο ό,τι ταιριάζει σε όνειρο...ΑΝΝΥ, ειλικρινά ζηλεύω τους αθεράπευτα ερωτευμένους...σε μιά δύσκολη στιγμή η ποίηση και η μουσική είναι η συνταγή...ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας διαθέτει βιβλιοθήκη..

anny zisopoulou είπε...

ξύπνημα είναι τρομερό οταν ανακαλύπτεις οτι δεν εχεις ζησει τη ζωη σου όπως της αξιζει.....κουραγιο στο ονειρο έχουμε πολύ ..θεωρω οι περισσότεροι που ονειρεύονται μια σχέση ιδανική(άλλωστε είναι αφορολογητο ακόμα)...θα ήθελα όμως να υπάρχει περισσότερο ρομαντισμός στην εποχή που ζούμε νοιώθω πως τον έχουμε ανάγκη ολοι μας....όσο για τη μουσικη και ενα καλο βιβλίο θεωρω πως ναι είναι η καλύτερη συντροφιά ..ακόμα κι όταν υπάρχει η τέλεια σχέση...όσο για την βιβλιοθηκη της Ιτέας έχει πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους που φροντίζουν να την εμπλουτίζουν.....χαίρομαι ιδιαίτερα που απαντώ σε σχόλια σαν τα δικά σας ...σε ότι κι αν κάνετε να ειστε καλά και να είστε ρομαντικός....βοηθαέι στην ποιότητα της ζωής ....χίλια ευχαριστώ για την προσοχή σας!!!!!!καλο σας απογευμα!!!!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Με τον έρωτα περνάει ο καιρός, και με τον καιρό ο έρωτας....


anny zisopoulou είπε...

παντα με αγαπη περναει ο καιρος ..αλλα περναει ομορφα...μακαρι να υπαρχουν αγαπες που μπορουν να ζωντανεψουν το ....ονειρο!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής