Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Επιβεβαιώνει τις προσδοκίες η φετινή Agrotica 2014

Όλη την εφευρετικότητά τους προκειμένου να να προσελκύσουν τους επισκέπτες της έκθεσης στα περίπτερά τους φαίνεται να έχουν επιστρατεύσει οι εκθέτες της φετινής, 25ης, Agrotica, ήδη από την πρώτη ημέρα που άνοιξε τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές έχουν ήδη επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της περισσότεροι επισκέπτες σε σχέση με την πρώτη ημέρα της προηγούμενης διοργάνωσης, ενώ ήδη έχει επιβεβαιωθεί η εκτίμηση των διοργανωτών για διπλάσιους εκθέτες.

Το προηγούμενο Σάββατο επισκεύτηκαν την έκθεση και αντιπροσωπεία αγροτών απο την Ιτέα Καρδίτσας.

Παράλληλα έχει ήδη ολοκληρωθεί η πρώτη μεγάλη παράλληλη εκδήλωση της φετινής Agrotica την οποία διοργάνωσε ο ΣΕΑΜ με θέμα «Εκμηχάνιση Ελληνικής Γεωργίας: Μονόδρομος για εκσυγχρονισμό και ανταγωνιστικότητα», για την οποία  πλήρες ρεπορτάζ θα δημοσιευτεί στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.

Για την Ιτέα Καρδίτσας
Βάσω Τσέτλα - Αποστολοπούλου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής