Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι γιορτή του έρωτα

Σήμερα 14η Φεβρουαρίου "Γιορτή των Ερωτευμένων" και τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου που έρχονται με αυτήν είναι για να απολαύσουμε την αγάπη του άλλου μας μισού, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει κάποιος για πανάκριβα δώρα.

Γεμάτα χαμόγελα, λίγα σοκολατάκια για τη γλύκα, και τα πραγματικά σας συναισθήματα είναι αρκετά για να αναζωπυρώσουν τις φλόγες της αγάπης και αναθερμάνουν το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, ή αν είστε μόνη, ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας.

Τι είναι τόσο κακό σε αυτό;
Υπάρχουν τόσα πολλά άσχημα νέα σε αυτή τη χώρα που ο όρος «καλά νέα» αρχίζει να γίνεται οξύμωρος.
Τουλάχιστον για τη γιορτή των ερωτευμένων, θα υπάρξει μια προσωρινή παύση και η σκέψη μας για λίγο θα στραφεί στην αγάπη και τον έρωτα, ξεφεύγοντας από την κρίση και τις άλλες καταστροφές.

Εξάλλου, αυτή η γιορτή του έρωτα κάνει καλό στο μυαλό και την καρδιά, με περισσότερους από έναν τρόπους. Όχι μόνο γιατί η σοκολάτα, το κόκκινο κρασί και οι δηλώσεις της αγάπης σας γεμίζουν χαρά με ένα ρομαντικό τρόπο, αλλά επειδή όλα αυτά είναι επίσης καλά για μια υγιή καρδιά....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τη μέρα σε βλέπω.
Το βράδυ έρχεσαι στα όνειρα μου.
Και έτσι...είμαστε πάντα μαζί.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής