Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ερωτας...

Ψάχνεις πολλές φορές μέσα στα αποκαίδια σου κάτι να αγγίξει την ψυχή σου να νιώσει την καρδιά σου να γοητευτείς , και να γοητεύσεις ...
Μέσα σε έναν κόσμο άχρωμο που περιστρέφεται μόνο γύρω απο τον εαυτό του, κι απο την μοιραία μοναξιά του.
Πως έχουμε γίνει έτσι...βαδίζουμε χωρίς σκοπό; χωρίς την ουσία του νοιάζομαι;
Ανάμεσα σε χιλιάδες βασανιστικά γιατί.....ανάμεσα σε σκόρπιες αναδρομές.... σε μεγαλεία μιας άλλης εποχής που φαντάζει τόσο μακρυνή, αλλά και τόσο κοντινή.
Περνάς ώρες ατελείωτες μέσα απο ποτάμια αναμνήσεων, ψάχνεις τη αισιοδοξία μέσα σου, ψάχνεις στα άψυχα χωρίς ντροπή να σου δώσουν και να δώσεις, χωρίς να αφήσεις τίποτα για σένα.
Χωρίς τα πολύτιμα "πρέπει" που κατακλύζουν την ατιμώρητη κοινωνία, που αναμασά τα ίδια και τα ίδια.
Αισθάνεσαι πράγματα να αναβλύζουν, σαν αστείρευτη πηγή....ξεχειλίζουν οι αισθήσεις σου, νοιώθεις πως θα πνιγείς μέσα σ'αυτές.
Θέλεις να τρέξεις στο άγνωστο,να δώσεις ότι έχεις..... Να χάσεις το τέλος ..και να ξεχάσεις την αρχή Μια στιγμή να κοιτάξεις στα μάτια του άλλου και να γεννηθείς ξανά.
Ο έρωτας ...είναι η ανάγκη της ψυχής μας που αφουγκράζεται.
Με την πρώτη ευκαιρία θα βγεί να μας θερίσει....ο έρωτας ειναι εκείνος που παραμονεύει στην σκιά.. Το πιο ελπιδοφόρο απ' ολα τα άλλα......!

Τα σέβη μου
     Αννυ

1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Έρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις, ός εν μαλακαίς παρειαίς νέάνιδος εννυχεύεις, φοιτάς δ’ υπερπόντιος εν τ’αγρονόμοις αυλαίς, καί σ’ούτ’ αθανάτων φύξιμος ουδείς ούθ’αμερίων σέ γ’ανθρώπων. Ο δ’έχω μέμηνεν.

Μετάφραση

Έρωτα, που δε γονάτισες ποτέ στον πόλεμο,
Έρωτα, που ορμάς και γεμίζεις την πλάση, που στ’ απαλά τα μάγουλα
της κόρης νυχτερεύεις, που σεργιανάς τις θάλασσες και των ξωμάχων τα κατώφλια, κανείς δε σου γλυτώνει μηδέ θνητός μηδέ αθάνατος.
φωλιάζεις στο κορμί και το μανίζεις.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής