Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Εγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Γεωργικών Εφοδίων και Ζωοτροφών του Χρήστου Π. Λύτρα

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, και με κάθε επισημότητα έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Γεωργικών Εφοδίων και Ζωοτροφών του Χρήστου Π. Λύτρα παρουσία πλήθος φίλων, συγχωριανών αλλά και συγγενών, σε μια λιτή και πολύ ζεστή εκδήλωση.

Η προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση του επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών που θα παρέχει θα δώσει την δυνατότητα να είναι κοντά μας διαρκώς.

Το νέο κατάστημα - γραφείο του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος και στην διαρκή ανάγκη των αγροτών μας.

Σε όσους ενδιαφέρονται να υπενθυμίσουμε ότι το γραφείο του βρίσκεται στην Ιτέα στην πλατεία και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ 2444031469 και στο κινητό: 6947596018.

Στα εγκαίνεια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, Οι ιεροίς: Επίσκοπος Ρεντίνης Σεραφείμ Καλογερόπουλος, π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, π. Σπυρίδων Ντάφος και π. Νικόλαος Μάλλιος, η Βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αντώνης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Κωνσταντίνος Πατσιαλής, ο Αντιδήμαρχος κ. Βάϊος Καραγιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Πέτρου και Αντώνιος Θεοδώρου, και ο Πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας κ. Θεόδωρος Σδόγγος.

Η "Ιτέα Καρδίτσας", εύχεται καλές δουλειές στόν Χρήστο, και εποικοδομητικές συνεργασίες γιατί όλοι πιστεύουμε στην ανάπτυξη των αγροτών και των επιχειρήσεων του χωριού μας.

Αγροεφόδια Χρήστου Π. Λύτρα: Καλλιεργούν το συμφέρον σας...!

                             πατήστε πάνω στις φωτό για μεγένθυση...





















4 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Η "Ιτέα Καρδίτσας", εύχεται καλές δουλειές στόν Χρήστο, και εποικοδομητικές συνεργασίες γιατί όλοι πιστεύουμε στην ανάπτυξη των αγροτών και των επιχειρήσεων του χωριού μας.

Ανώνυμος είπε...

Η ιδιωτική πρωτοβουλία δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης. Αγκαλιάζουμε κάθε προσπάθεια σ'αυτή την κατεύθυνση. Καλές δουλειές Χρήστο!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Το χωριό μας σιγά σιγά αναπτύσεται με καινούργια καταστήματα και φρέσκιες ιδέες απο νέα και φρέσκα μυαλά....!!!!

Χρήστος Π. Λύτρας είπε...

Σας ευχαριστώ όλους που με την παρουσία σας τιμήσατε την τόσο σημαντική μέρα για μένα! Με συγκινήσατε και μου δώσατε θάρρος να ξεκινήσω δυναμικά την επαγγελματική μου πορεία! Θα είμαι κοντά σας σε ότι με χρειαστείτε!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής