Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πότε θα πιούμε καθαρό νερο τελικά;

Αυτές είναι μερικές από τις τυπικές εικόνες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Φύλλου καθημερινά.
Καταφέραμε να βρούμε χρηματοδότηση ώστε να βοηθήσουμε το Δήμο Παλαμά και να μας φτιάξει νέο δίκτυο, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχελάκης δεσμεύτηκε να υπογράψει, αλλά από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει καμία εξέλιξη στο ζήτημα.

Τι γίνεται τελικά;

Όσον αφορά την προσωρινή λύση, 4 μήνες πέρασαν και καμία εξέλιξη...
Ζητήσαμε σήμερα τηλεφωνικά από τους Υπεύθυνους του Δήμου Παλαμά να τοποθετηθούν δημοσίων με συγκεκριμενές απαντήσεις πάνω στο θέμα. Επίσης, είχαν δεσμευτεί ότι θα υπάρξει μείωση των δημοτικών τελών στους κατοίκους της κοινότητας Φύλλου, εφόσον  ουσιαστικά πληρώνουν για ένα νερό που όχι μόνο δεν χρησιμοποιούν, αλλά τους κάνει και κακό!

Εμείς ολο αυτό το διάστημα τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας και σταθηκαμε δίπλα στο Δήμο, μην κάνοντας ανακοινώσεις και περιμένοντας τις εξελίξεις. Επειδή όμως ο καιρός πέρασε και φοβούμαστε μήπως συμβεί το αδιανόητο, να χάσουμε δηλαδή τη χρηματοδότηση μέσα από τα χέρια μας εξαιτίας της μελέτης που δεν ήταν τελικά έτοιμη ενώ μας υποσχόταν το αντίθετο οι Υπεύθυνοι, απαιτούμε πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση με σαφές χρονοδιάγραμμα.

Πότε θα πιούμε καθαρό νερό;

Προειδοποιούμε ότι αν δε μας ικανοποιήσουν οι απαντήσεις τους, θα επανέλθουμε με νέες δημοσιεύσεις στα Μέσα, που από την αρχή στήριξαν την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής