Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας στην γενέτειρα του Γεωργίου Καραϊσκάκη

Κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Πολιτιστικού συλλόγου Μαυροματίου Καρδίτσας "Ο Καραϊσκάκης" κ. Δημήτριου Γιώτη στα χορευτικά τμήματα και την χορωδία του Συλλόγου μας για εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση στη γενέτειρα του ήρωα Γεωργίου Καραϊσκάκη, τα μέλη των τμημάτων του Συλλόγου μας είχαν τη ευκαιρία να επισκεφθούν το Μαυρομάτι Καρδίτσας.

Στην πλατεία του χωριού όπου δεσπόζει το άγαλμα του ήρωα Καραϊσκάκη υποδέχτηκε θερμά το σύλλογό μας ο Πρόεδρος κ. Γιώτης και κατόπιν μας ξενάγησε στο μουσείο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου φυλάσσονται τα προσωπικά αντικείμενα του ήρωα.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο μουσείο "Λαϊκής Τέχνης Μελπομένης Τζιουβάρα" καθώς επίσης και στο σπίτι το οποίο μεγάλωσε ο ήρωας μέχρι και τα 17 του χρόνια.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου (Καραϊσκάκη) και κατόπιν τα μέλη απόλαυσαν ένα καφεδάκι στο ξενοδοχείο "Μουζάκι Palace".

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Γιώτη για την αναλυτικότατη και εμπεριστατωμένη από πλευράς πληροφοριών ξενάγηση στη γενέτειρα του ήρωα.

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής