Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπητοί φίλοι της Ιτέας Καρδίτσας...

Αγαπητοί φίλοι της Ιτέας Καρδίτσας, γεια σας.

Ο σκοπός της διαδικτυακής Εφημερίδας της Ιτέας είναι να αποτελέσει ένα μέσον επικοινωνίας, ενημέρωσης, ανταλλαγής ιδεών και απόψεων και να συντονίσει τα κοινά μας ενδιαφέροντα στη βάση του τόπου καταγωγής μας.

Γι’ αυτό όσοι επιθυμείτε μπορείτε να στέλνετε τα δικά σας κείμενα, μηνύματα, τα νέα σας, τα σχόλιά σας, τις απόψεις σας και γενικότερα ότι υλικό νομίζετε ότι έχει ενδιαφέρον και θα φανεί χρήσιμο για τους συγχωριανούς μας.

Με την δική σας συμμετοχή η σελίδα μας θα εμπλουτίζεται, θα δυναμώνει και θα γίνει ένα πολύτιμο και χρηστικό εργαλείο στην υπηρεσία όλων των συγχωριανών.

Παράλληλα η συχνή ενημέρωση και η ποιότητα του περιεχομένου της διαδικτυακής εφημερίδας, θα μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι χαρούμενοι και υπερήφανοι για τον τόπο μας.

Για κάθε απορία επικοινωνήστε μαζί μου για να ενημερωθείτε
Email: pavlsam@hotmail.com

Με φιλικούς χαιρετισμούς
     Παύλος Σαμαράς

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ τι να σου γράψουμε, αφού βάζεις τους συλλόγους. Τους συλλόγους τους αγαπάμε, βάλε για το Δήμο να δείς τι έχει να γίνει

Προβληματισμένος Δημότης είπε...

Πες τα ρε φίλε, έτσι είναι!
Θα μπορούσε ο Δήμος Παλαμά να στείλει μια λίστα έργων που έχουν γίνει στην ΙΤΕΑ; Ποια είχαν μείνει στη μέση και ολοκληρώθηκαν, ποια ξεκίνησαν, ποια εντάχθηκαν σε προγράμματα κλπ.
Δεν είναι παράλογες οι απαιτήσεις μας, μιλάμε για μια πρώην έδρα Δημου (Φύλλου) με 1500 περίπου κατοίκους μόνιμο πληθυσμό και που παρατηρείτάι μια τάση επανεγκαταστασης οικογενειών που ζούσαν σε αστικά κέντρα.
Θα μας απαντήσει κάποιος;
Κάντε μια έρευνα εσείς που ασχολείστε με το μπλογκ, για τα έργα και τις ημέρες του Δημου στην ΙΤΕΑ.
Ένας προβληματισμένος δημότης

Παύλος Σαμαράς είπε...

Η οικονομική κρίση οδηγεί αρκετούς Έλληνες στην επαρχία και στην αγροτική ενασχόληση. Η εφημερίδα New York Times, με πρωτοσέλιδη ανταπόκριση, προβάλλει το φαινόμενο που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας, με αύξηση του αριθμού των πολιτών που εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα λόγω της ανεργίας αναζητώντας καλύτερες συνθήκες ζωής....

Προβληματισμένος Δημότης είπε...

...άρα περιμένουμε και από τους αρμοδιους να μεριμνήσουν για καλύτερη ποιότητα ζωής και παροχή υπηρεσιών.
Δεν είναι όλα χαβαλες και δε βαριέσαι.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής