Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

H διαδικασία δηλώσεων ΟΣΔΕ θα γίνει από την Ένωση κανονικά, όπως έγινε τα 2 τελευταία χρόνια

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μέλος της «Α.Σ Ενωσης» και υπεύθυνος του κέντρου εξυπηρέτησης αγροτών κ. Βασίλης Γιαννάκος σχετικά με την λειτουργία του ΟΣΔΕ για το 2014. Συγκεκριμένα επεσήμανε τα εξής:

«Ως μέλος της «Α.Σ Ενωσης»
και υπεύθυνος του κέντρου εξυπηρέτησης αγροτών και κατά συνέπεια της διαδικασίας της ενιαίας δήλωσης ενίσχυσης δηλ. των δηλώσεων της καλλιέργειας των παραγωγών για το 2014 που είναι και το σημαντικότερο κομμάτι τόσο της Ενωσης όσο και των παραγωγών, θα ήθελα από την πλευρά μας να ενημερώσω τους συναδέλφους αγρότες όλου του Νομού ότι η διαδικασία της κατοχύρωσης και της ολοκλήρωσης των δηλώσεων ΟΣΔΕ θα γίνει από την Ενωση κανονικά όπως έγινε τα δύο τελευταία χρόνια.
Δηλαδή σε όλα τα σημεία που ήταν μέχρι σήμερα τα συνεργεία συν επιπλέον κάποια άλλα που θα επιλέξουνε με το ίδιο έμπειρο προσωπικό συν και κάποιους άλλους ανθρώπους οι οποίοι θα έρθουν από αύριο (σήμερα) και τους καλούμε όλους να κάνουν αίτηση ενδιαφέροντος για να δουλέψουνε στο ΟΣΔΕ.
Θα πρέπει οι συνάδελφοι αγρότες να προσέξουνε δυο πολύ σημαντικά σημεία για φέτος:
-1ον Να μην πειραματιστούν όσον αφορά για τις επιδοτήσεις τους σε οποιοδήποτε σημείο αυτοί θεωρούν ότι κάνουν κάτι διαφορετικό από την Ενωση, διότι οι καιροί σήμερα είναι πολύ δύσκολοι οικονομικά. Θα πρέπει ο παραγωγός να πληρώνεται στην ώρα του και έτσι πραγματοποιήθηκε η πληρωμή του 2013, στην ώρα του. Γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις όλων μας είναι μεγάλες και δεν αντέχουμε καθυστέρηση.
-2ο και σημαντικότερο είναι ότι το 2014 είναι χρονιά αναφοράς για την αναθεώρηση της ΚΑΠ. Εάν τα στοιχεία των δηλώσεων των παραγωγών τόσο στα χωράφια τους δεν χρησιμοποιηθούν σωστά, όσο και στα προσωπικά τους στοιχεία, τότε θα έχουν πρόβλημα για τις επιδοτήσεις τους τα επόμενα χρόνια. Και αυτό γιατί θα έχουνε πρόβλημα και θα τρέχουνε να διορθώσουνε τα λάθη τους με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές,
Γι' αυτό λοιπόν τους λέμε να προσέχουνε και να εμπιστευθούνε την Ενωση που έχει αναλάβει όλη αυτή τη διαδικασία. Θέλουμε να βάλουμε τέλος στην παραπληροφόρηση και στις κακολογίες που λέγονται τον τελευταίο καιρό στα χωριά του Νομού μας.
Είμαστε εδώ να εξυπηρετήσουμε τους συναδέλφους αγρότες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής