Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Τρία χρόνια "Ιτέα Καρδίτσας"

3 χρόνια "Ιτέα Καρδίτσας"

Το σίγουρο είναι οτι δημιουργήθηκε με αγάπη και ανιδιοτέλεια για το χωριό μας, τον τόπο που μας γέννησε, και το μόνο σίγουρο είναι πως από την πρώτη στιγμή, από τις πρώτες λέξεις που γράφτηκαν μέχρι και αυτές εδώ που αυτή τη στιγμή μοιράζομαι μαζί σας, έγιναν πάντα με αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω, και για όλα όσα ήθελα να μοιραστούμε μαζί, όπως επίσης και κάποια πράγματα που πίστευα πως αξίζει να "ακουστούν", και φυσικά κάποια συναισθήματα, είτε αυτά εκφράζονταν με εικόνες, είτε με λέξεις.

Η αλήθεια είναι πως στην πορεία το αγαπήσατε και το βάλατε στην καθημερινοτητά σας από πολύ νωρίς και έγινε η επίσημη πλέον "εφημερίδα" του χωριού μας.

Εδώ μέσα αποκόμισα περισσότερα πράγματα από όσα θα περίμενα ή φανταζόμουν.
Το blog στάθηκε αφορμή να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους, φίλους, να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που μας ενδιέφεραν, να μάθουμε πολλά από όλους, να διευρυνθούν οι γνώσεις και να γίνει η καθημερινότητα μας λίγο πιο όμορφη.

Το σημαντικότερο είναι οτι μας διαβάζουν και ενημερώνονται καθημερινά φίλοι και συγγενείς απο όλα τα σημεία της Ελλάδας και οχι μόνο, δίνοντάς τους την δυνατότητα να μαθαίνουν τα νέα του χωριού μας.

Σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά από καρδιάς για τις επισκέψεις σας και την καθημερινή μας επαφή μέσω της σελίδας του Blog του χωριού μας.

                  Φιλικά
         Παύλος Σαμαράς

Υ.Γ
Κι επειδή τα στατιστικά του Blog της "Ιτέας Καρδίτσας" δεν είναι μόνο για μένα, δείτε τα κι εσείς οι φίλοι και αναγνώστες του.








15 σχόλια:

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Παιδιά είστε άξιοι συγχαρητηρίων!!! Σας εύχομαι καλό κουράγιο.

ΑΝΝΙΤΑ είπε...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!!!!

Μακρη Ελενη είπε...

Το Blogg ειναι το αποτελεσμα μιας προσπαθειας συνανθρωπων μας να προαγουν τις παραδοσεις του τοπου μας και να προβαλλουν τα καλα μας στοιχεια.
Συγχαρητηρια κατ' αρχην που δεν μεινατε μονο στην ιδεα αλλα προχωρησατε σε πραξεις.
Πηρατε κατι που ειχαν ξεκινησει καποιοι αλλοι και το πηγατε ενα βημα παραπερα και ετσι δινετε το παραδειγμα το ιδιο να κανουν οι νεωτεροι στο μελλον.
Σας ευχαριστουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Μακρή Ελένη τι ακριβώς εννοείτε λέγοντας οτι πήραν κάτι που είχε ξεκινήσει και το προχώρησαν? το blog δεν προυπήρχε ούτε είναι κοινοκτημοσύνη, είναι για τον τόπο μας αλλα η ύπαρξη του οφείλεται σε ένα άτομο, που διαχειρίζεται κ συντηρεί το όλο εγχείρημα. Μάλλον όντως έχει χαθεί το νόημα Κύριε Πάυλο, όπως και να χει Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για την έγκυρη ενημέρωση για τα νέα του χωριού μας.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Παυλάρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα άντε και ιστοσελίδα

ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ είπε...

ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΞΑΝΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΦΕΣΙΒΑΛ.
ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ BLOGG.
ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ"..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.."

ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ είπε...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ....
Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.....

Δημήτρης Κουτρομάνος είπε...

Συγχαρητήρια Παύλε!!!! Συνέχισε να πρωτοπορείς!! Αξιέπαινη προσπάθεια αρκεί να βρει πλατιά αποδοχή!!! Καλή συνέχεια και με ιστοσελίδα εύχομαι!! Το Δημοτικό είναι δίπλα σας!!!
Φιλικά,
Δημήτρης Γ. Κουτρομάνος

Κώστας Μανώλης είπε...

ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΥΛΟ !!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑΡΡΟΣ, ΖΗΛΟ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ !!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Γ.Σ. είπε...

Η λέξη συγκίνηση δεν αποδίδει επαρκώς αυτό που νιώθω κάθε μέρα διαβάζοντας την = ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ= του χωριού μου. Τι χαρά είναι τούτη Θεέ μου, να ζεις και να βλέπεις την καθημερινότητα του τόπου σου.. Απ' τον καιρό μέχρι τις χορευτικές φυγούρες των παιδιών δίπλα στο καζάνι με την παραδοσιακή φασολάδα.
Μπράβο παιδιά.
Τα δικά σας πολιτιστικά ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ δεν ξεφυτρώνουν σε καμένη γη παρά μόνο σε λιβάδι ονείρων.Συνεχίστε λοιπόν να ονειρέυεστε και αφήστε μόνο την καρδιά σας να φωνάζει..Σ' ένα τόπο που φυτρώνουν τα πάντα άφθονα θα πρέπει να φυτρώνουν σωστές σκέψεις και όμορφες ιδέες αντί για πικρόχολα σχόλια..
Χίλια ευχαριστώ στην καλή παρέα.
Υ.Γ. Π.Σαμαράς ο πιστός της ουσίας.

Βάσω Αποστολοπούλου είπε...

Παύλο, αυτή η δημιουργική ιδέα γεμάτη μεράκι που έκανες για τον τόπο μας ήταν κατά κοινή ομολογία μια μεγάλη επιτυχία. Αυτή η "σελίδα" έχτισε φιλίες, ένωσε ανθρώπους, αναβίωσε έθιμα,είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και γενικά κάλυψε όλους τους τομείς. Ξεκίνησες χωρίς να ξέρεις που θα σε πάει η "ρότα" αλλά πίστεψέ με επειδή επένδυσες συναισθηματικά μπήκε στη ζωή μας και μας έγινε απαραίτητη. Συγχαρητήρια σ' ευχαριστούμε και εύχομαι να συνεχίσεις έτσι......

anny zisopoulou είπε...

Χαρούμενα γενέθλια..για τη σελίδα,που έκλεισε τα τρία χρόνια χάρη στην αγάπη και προσπάθεια των ανθρώπων της.Εύχομαι και προσδοκώ για τους ανθρώπους του τόπου αυτού τα καλύτερα στη ζωή τους..για τα παιδιά της σελίδας εδώ να προσπαθούν για το καλύτερο,και να πάνε τη σελίδα ενα βήμα παραπέρα..δίνοντας ένα παραδειγμα στους νεότερους πως μπορούν να μεγαλουργήσουν αν το θέλουν παντού..χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ ..και χαίρομαι πραγματικά για το θάρρος,το κουράγιο και την αγάπη που υπάρχει.....Καλό κουράγιο λοιπόν για την συνέχεια καί για σένα Παύλο σαν δημιουργό τα καλύτερα...Εύχομαι ένα μέλλον με καλή συνέχεια!!! φιλιά σε όλους σας!!!!

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ είπε...

ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Σ'ΑΥΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ <<< Η ΙΤΕΑ ΜΑΣ >>> ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ......

Bαγγέλης Σ. είπε...

Χρονια πολλαααααα!!! συγχαρητηρια και καλη δυναμη για την συνεχεια :) αντε και με ιστοσελιδα συντομα

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη και συνέχεια με την ίδια αγάπη που μέχρι τώρα δείχνεις για τον τόπο και τους συντοπίτες σου!πάμε για τα επόμενα 30 χρόνια!!!

Πέννυ Ζ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής