Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ανοικτή Επιστολή προς τους παραγωγούς του Αγροκτηνοτροφικού Τομέα










Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο – Φ Ο Ρ Ο Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ο   Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο
«ΜΑΝΩΛΗΣ  Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε»
                  Ι Τ Ε Α  Κ Α Ρ Δ Ι Τ Σ Α Σ
Τηλ.  2444031112 * * 2410255298   web
  www.kmanolis.gr

Α Ν Ο Ι Κ Τ Η    Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
Προς τους παραγωγούς του Αγροκτηνοτροφικού Τομέα

Το Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο μας έχοντας ως αρχή να γίνουμε ουραγοί στη δημιουργία επιχειρηματικής αξίας μέσα από την παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στους αγρότες φορολογούμενους της ευρύτερης περιοχής και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τον αγώνα στην παραγωγική διαδικασία, καθώς και τα οικονομικά ζητήματα που τους απασχολούν στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα, γνωστοποιεί στους παραγωγούς του αγροκτηνοτροφικού τομέα ότι.

Στο πλαίσιο προσαρμογής των αγροτών, παραγωγών στο νέο φορολογικό καθεστώς που θα ισχύσει και όπως τελικά αυτό διαμορφωθεί, το Γραφείο μας προσφέρει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για ένα εξάμηνο, συμβουλές και υπηρεσίες για τη μετάβασή τους από το ειδικό καθεστώς στο κανονικό καθεστώς που θεσμοθετήθηκε.

Επισημαίνεται ότι η αναφερόμενη προσφορά δεν αποτελεί και δέσμευση των αγροτών για μελλοντική συνεργασία, η οποία θα καθορισθεί με τον καθένα χωριστά με βάση και στο πλαίσιο των οικονομικών μεγεθών και απαιτήσεων της κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας βάσει του κύκλου εργασιών.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ευελπιστούμε να μας θεωρείται ως συνεργάτες σας, ανεξαρτήτως οικονομικής συναλλαγής.

Σημείωση : Όλες τις αποφάσεις  που εκδίδει το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αφορούν τους αγρότες θα τις βρίσκετε για την ενημέρωσή σας, στο  site  Ιτέα Καρδίτσας στην επίλογή "Αγροτικά"

   Με εκτίμηση
Κώστας Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής