Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Διευκρίνηση...

Ε.Μ.Σ.Ιτέας

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγχωριανούς μας αλλά και όλους τους αναγνώστες του blog "Ιτέα Καρδίτσας" ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος δεν είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και τις καθημερινές αναρτήσεις της σελίδας.
Όπως ο καθένας μπορεί να στείλει οτιδήποτε για ανάρτηση έτσι και ο Σύλλογος ως τοπικός φορέας χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο blog (και όχι μόνο, βλ. otwnagrafwn.blogspot.gr, thessalianews, Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, facebook Itea Karditsas, Πολιτιστική Ενημέρωση Θεσσαλίας κ.α.) για να δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Κουτσαριώτες (ετεροδημότες και μη) να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα του (εκδηλώσεις,ενημερώσεις, εκδρομές κτλ).
Ουδεμία σχέση έχουμε με τη διαχείρισή του, είναι (προσωπικό) και ανήκει στον διαχειριστή του.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
      ο Πρόεδρος
Αχιλλέας Μπαλαντίνας

1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Το προσωπική μέσα σε εισαγωγικά...το blog έγινε με αγάπη για τον τόπο μου και είναι αφιερωμένο στην Ιτέα απλά εγώ είμαι ο υπεύθυνος για τις αναρτήσεις και την ομαλή διαχείρηση του.
Οποιοσδήποτε θέλει να αναρτήσει κάτι η να πει την αποψή του είναι ελεύθερος να το κάνει όπως γινόταν μέχρι τώρα στέλνοντας ένα email που θα το βρεί μέσα στην σελίδα του.
Για λόγους διευκρινιστικούς και μόνο...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής