Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η Ιτέα γιόρτασε τα "Κούλουμα"

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι κάτοικοι της Ιτέας γιόρτασαν τα «Κούλουμα» που οργανώθηκαν  υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά και της Τοπικής Αρχής, στο περιβάλλοντα χώρο του Αγροτικού Λαογραφικού μουσείου.

Οι καιρικές συνθήκες δύσκολες, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν επέτρεψαν το πέταγμα χαρταετού αλλά δεν πτόησαν τους κατοίκους να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τα σαρακοστιανά.

Η παραδοσιακή φασολάδα έκλεψε την παράσταση και τα πολύ θετικά σχόλια των παρευρισκομένων αφού οι υπεύθυνοι έβαλαν το καλύτερο εαυτό τους και ομολογουμένως την έκαναν πολύ νόστιμη.

Άφθονο το κρασί και ο ειδικά κατασκευασμένος χώρος ο οποίος γέμισε ασφυκτικά σε συνδυασμό με τα χορευτικά του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας  όπου παρουσίασαν αποκριάτικους χορούς με γαϊτανάκι έκαναν την ατμόσφαιρα γιορτινή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Παλαμά.































2 σχόλια:

Μακρη Ελενη είπε...

Μπραβο παιδια του Πολιτιστικου και εθελοντες.....με ηλιο ή με βροχη παροντες!
Ευγε!
Καλημερα και καλο μηνα!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Σ΄ευχαριστούμε Ελένη μας...χάθηκες!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής