Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μήνυμα ελπίδας και ανατροπής στο Δήμο Παλαμά, από τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Καρακώστα

Ξεκινήσαμε έναν αγώνα με όραμα, με τη σιγουριά ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, να γυρίσουμε σελίδα, να δώσουμε δύναμη στο όνειρο, να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και ανατροπής, να αφήσουμε χώρο για συμμετοχή των πολιτών, των νέων, των γυναικών, των ευπαθών ομάδων.

Ξεκινήσαμε, με ανοιχτές διαδικασίες -άνθρωποι προερχόμενοι από όλο το πολιτικό φάσμα- ένα μακρύ και γόνιμο ταξίδι, αναζητώντας συνταξιδιώτες αποφασισμένους και τολμηρούς, γνωρίζοντας καλά ότι θέλει πολλή δουλειά για να γίνουν τα όνειρα και οι επιθυμίες μας πραγματικότητα.

Δημιουργήσαμε τη δημοτική μας παράταξη «Ανατροπή – Συμμαχία Ενεργών Πολιτών», που φιλοδοξεί να εκφράσει τις ανάγκες και τις αγωνίες για το παρόν και το μέλλον του δήμου μας. Μια δημοτική παράταξη που προτάσσει τις συμμετοχικές διαδικασίες, συλλογική, ενωτική, δημοκρατική, χωρίς αρχηγισμούς.

Γνωρίζουμε καλά ότι ο δήμος μας, όπως είναι σήμερα, απέχει πολύ από τα δικά μας όνειρα.
Θέλουμε έναν δήμο ζωντανό, προσιτό και ανοιχτό σε όλους τους κατοίκους. Έναν δήμο κυψέλη ιδεών, με χώρους συνάντησης και πολιτισμού που θα καλύπτουν τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας.

Ονειρευόμαστε έναν δήμο κοινωνικά ευαίσθητο, αλληλέγγυο, αντιρατσιστικό.
Θέλουμε έναν δήμο συμμετοχικό, που οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται ερήμην των δημοτών, που τα τοπικά δημοψηφίσματα και η άμεση δημοκρατία θα είναι βασικό συστατικό της λειτουργίας του.

Στα πλαίσια της συγκρότησης του ψηφοδελτίου της παράταξής μας «Ανατροπή – Συμμαχία Ενεργών Πολιτών», για τις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, ήρθαμε σε επαφή με όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου Παλαμά, με εκατοντάδες συνδημότες μας από τα χωριά και την πόλη του Παλαμά.

Σε κάθε γωνιά του δήμου μας, είδαμε την αποφασιστικότητα των δημοτών να συνταχτούν μαζί μας στηρίζοντας το ψηφοδέλτιό μας. Κόντρα στον πόλεμο, στην παραπληροφόρηση και στη λάσπη που δεχόμαστε, κόντρα στις διάφορες διαδόσεις εις βάρος μας, δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ για την ανατροπή στη διοίκηση του Δήμου Παλαμά, για να δώσουμε ώθηση ανάπτυξης, για να αλλάξουμε ριζικά την υφιστάμενη κατάσταση στην περιοχή μας.

Όλοι μαζί, χωρίς κομματικές σημαίες, ως «Ανατροπή – Συμμαχία Ενεργών Πολιτών», μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του δήμου μας. Η σιγουριά μας, για τη νίκη μας στις εκλογές του Μαΐου, πηγάζει από την αποδοχή του απλού κόσμου που συμπαρατάσσεται μαζί μας ελπίζοντας καλύτερες μέρες…






«Ανατροπή – Συμμαχία Ενεργών Πολιτών»
         ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
       Υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής