Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Επίσημη έναρξη και FLY inn στο νέο Αεροδρόμιο Μυρίνης

Στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης λειτουργίας του Αεροδρομίου Μυρίνης Καρδίτσας από το Δήμο Καρδίτσας, το Σάββατο 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί FLY Inn στο νέο αεροδρόμιο Καρδίτσας με ένα τριήμερο εκδηλώσεων 9, 10 και 11 Μαΐου.

Οι αφίξεις θα είναι δεκτές από την Παρασκευή το απόγευμα.
Θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις όπως ρίψεις αλεξιπτωτιστών, ακροβατικά, πτήσεις εθισμού κτλ. με κεντρική ημέρα εκδήλωσης το Σάββατο.
Ο Δήμος Καρδίτσας θα διαθέσει το καύσιμο των πτήσεων εθισμού, δωρεάν καύσιμο για τα στομάχια των πληρωμάτων & θα διαθέσει δωρεάν καύσιμα για την επιστροφή.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες σχετικές δημοσιεύσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης ο Δήμος Καρδίτσας.

Για δηλώσεις συμμετοχής karditsa.airport@gmail.com
ή τηλέφωνο στον αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαρκινό

Διαδώστε το....και καλές μας προσγειώσεις. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής