Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του στήν Ιτέα πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Παλαμά Αχιλλέας Καραλής

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του στήν Ιτέα πραγματοποίησε χθές το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Παλαμά Αχιλλέας Καραλής με τον συνδιασμό "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί ψηφοφόροι, φίλοι και συνεργάτες του, προκειμένου να ακούσουν τις βασικές θέσεις του.

Ογκωδέστατη, με ενθουσιασμό, παλμό και ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα όπως και ο εξωτερικός χώρος από Κουτσιαριώτες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ομιλία, δίνοντας με την εκπληκτική παρουσία τους ένας ξεκάθαρο μήνυμα για μεγάλη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά σε πολλά σημεία της ομιλία του.

Συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου ο κ. Καραλής ευχαρίστησε όλους για την δυναμική παρουσία τους, λέγοντας:
"Η παρουσία σας σήμερα εδώ επιβεβαιώνει μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 1 μήνα. 
Μια προσπάθεια δύσκολη και επίπονη που όμως έφερε αποτελέσματα".

Στη συνέχεια αφού παρουσίασε τους υποψηφίους αναφέρθηκε επιγραμματικά στα έργα και τα προβλήματα της Ιτέας και του Δήμου.

Το κλίμα στην αίθουσα η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο όπως και ο εξωτερικός χώρος, ήταν ενθουσιώδης και η συγκέντρωση μεγάλη σε όγκο.
Στην ομιλία του ο κ. Καραλής υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών και κάλεσε όλους να δώσουν το παρών στις κάλπες και να στηρίξουν την προσπαθειά του.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής