Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών του Γιώργου Σακελλαρίου

Εμφανώς ικανοποιημένος απο τον πρώτο γύρο και με μεγάλη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών της επόμενης Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου έκανε την παρακάτω δήλωση.

"Η τελική Νίκη είναι μπροστά μας, στις 25 Μαΐου!
Το 47,9% που έλαβε ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός μας στις 18 Μαΐου, δείχνει το δρόμο της αλλαγής για το Δήμο Παλαμά!
Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού και εγώ ο ίδιος προσωπικά, στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, εμπιστευόμενοι αυτά που πρεσβεύουμε και για τα οποία αγωνιζόμαστε εξ αρχής: ένα Νέο Δήμο, υγιή, διάφανο, δίκαιο, αγωνιστικό και δυνατό, κοντά στους πολίτες και στα προβλήματα του τόπου μας.
Με τις αρχές αυτές και με αξιοπρέπεια, πορευόμαστε στον τελικό εκλογικό γύρο. 

Εμπιστευόμαστε την κρίση όλων των συμπολιτών μας. 
Είμαστε βέβαιοι ότι η υπερκομματική ενότητα που απέδειξε ο Συνδυασμός μας και μόνο στο δήμο Παλαμά, σπάζοντας κατεστημένα και προσωπικές φιλοδοξίες, θα γίνει η κινητήρια δύναμη της ενότητας όλων των πολιτών για ένα Νέο δήμο Παλαμά και ένα μέλλον όχι άγνωστο ή γκρίζο, αλλά λαμπρό.
Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε «Συμμαχία Ανασυγκρότησης Δήμου Παλαμά» ! 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΝΙΚΗ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ και του ΔΗΜΟΥ !! 
Για τη Νίκη των ανθρώπων !"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής