Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δώσαμε ένα ειλικρινή, έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα

Αγαπητές φίλες αγαπητοί φίλοι

Μετά το τέλος της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης ο συνδυασμός μας ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Παλαμά στον οποίο και συμμετείχα σαν υποψήφιος σύμβουλος έλαβε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 47,17%.

Δώσαμε ένα ειλικρινή, έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα.
Οι δημότες του δήμου μας κάνανε την επιλογή τους για τη διοίκηση του δήμου είναι σεβαστή και την αποδέχομαι πλήρως.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους μας πίστεψαν, μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας συμπαραστάθηκαν έμπρακτα, από όποια θέση και να βοήθησαν, είτε εντός είτε εκτός των τειχών.
Συγχαίρω το Γιώργο Σακελλαρίου σαν νέο Δήμαρχο Παλαμά και τους συνεργάτες του, για την επιτυχία τους.

Εύχομαι καλή θητεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν .
Όσοι εκλέγονται να δουλέψουν για το καλό του τόπου μας σαν μια ομάδα ώστε να μπορέσουν να υλοποιήσουν αυτά που έχουν υποσχεθεί στο μέτρο του δυνατού πάντα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Χ. ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αχιλλέα Καραλή εύγε για τον καλό αγώνα! Όταν άλλοι εγκατέλειψαν το σκάφος, εσύ στάθηκες όρθιος και φώναξες παρών. Πήρες στις πλάτες σου τις αμαρτίες άλλων, αλλά έτσι είναι οι αγωνιστές, πολεμάνε χωρίς να γογγύζουν. Άνθρωπος με βαθιές εσωτερικές αξίες στάθηκες αντΆξιος των προσδοκιών όλων μας. Μπορεί τώρα να χάθηκε μια μάχη, ο τόπος μας όμως κέρδισε έναν έντιμο αυτοδιοικητικό.
Το μέλλον σου ανήκει

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής