Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Απο σήμερα στους λογαριασμούς των αγροτών τα χρήματα για το πετρέλαιο

Καταβάλλεται από το απόγευμα σήμερα η πρώτη δόση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών ύψους 53 εκατ. ευρώ σε περίπου 385.000 δικαιούχους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σήμερα πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα ποσά της Ά δόσης της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών, ύψους περίπου 53 εκατ. ευρώ, αφού ολοκληρώθηκε η επεξεργασία και η διασταύρωση των στοιχείων μεταξύ των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών.

Τα σχετικά ποσά θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των περίπου 385.000 δικαιούχων, από σήμερα το απόγευμα, ενώ οι δικαιούχοι μπορούν άμεσα να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) για το ποσό πληρωμής της Α’ δόσης.

Η πληρωμή, του κάθε δικαιούχου επιστροφής, γίνεται με βάση τα ψηφιοποιημένα στοιχεία καλλιέργειας των αγροτεμαχίων και του αριθμού των ζώων που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι στο ΟΣΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής