Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Δεν Βλέπω δεν Ακούω Τίποτα..."See No Evil, Hear No Evil"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας την Κυριακή 4 Μαϊου και ώρα 8μμ το απόγευμα στην αίθουσα του Δημαρχείου Ιτέας στα πλαίσια του "Κινηματογράφος για όλους" θα προβάλει την ξεκαρδιστική κωμωδία:

"See No Evil, Hear No Evil"...(δεν βλέπω, δεν ακούω τίποτα)

Η είσοδος θα είναι όπως πάντα δωρεάν για όλους


Η Ταινία
Ένας τυφλός και ένας κουφός είναι οι μοναδικοί αυτόπτες μάρτυρες σε φόνο, αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει στα λεγόμενά τους και τους συλλαμβάνει. Ψάχνοντας για ένα χρυσό νόμισμα, οι δράστες προσφέρονται να πληρώσουν εγγύηση και να τους αποφυλακίσουν. Όταν οι δύο συνεταίροι αντιλαμβάνονται με ποιους έχουν να κάνουν, δραπετεύουν από το αστυνομικό τμήμα και καταστρώνουν το δικό τους σχέδιο.
>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής