Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ο Γύρος της Ελλάδας σε 13 Ημέρες (Video)

4 άτομα, 1 αυτοκίνητο, 4.200 χλμ, 62 πόλεις, 1 σκοπός
O γύρος της Ελλάδας σε 13 ημέρες!

facebook
Γεια σας, είμαστε μια παρέα τεσσάρων νέων που τα τελευταία χρόνια αναλωνόμαστε σε ταξίδια στο εξωτερικό και διαπιστώσαμε ότι ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει τις ομορφιές της χώρας στην οποία ζούμε.

Έτσι δημιουργήθηκε μια κοινή ιδέα,
"Ο γύρος της Ελλάδας σε 13 ημέρες" αποτυπώνοντας αυτό το ταξίδι σε ένα βίντεο με σκοπό την παγκόσμια προβολή του μέσω του διαδικτύου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τον Φεβρουάριο έπεσε η ιδέα στο τραπέζι και την πρωτομαγιά ξεκίνησε το ταξίδι μας με προορισμό τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ήταν μια τεράστια εμπειρία για όλους μας, η οποία μας έδεσε ακόμα περισσότερο καθώς έπρεπε να συνεργαστούμε για να πετύχουμε τον στόχο.


Το ταξίδι μας ξεκίνησε οδικώς από την Κατερίνη στην οποία κατοικούμε και μετά από 13 ημέρες, 4.200χλμ και 62 πόλεις επιστρέψαμε με πολλές εμπειρίες και πλούσιο υλικό.

Με πλάνα και φωτογραφίες από κάθε πόλη που επισκευθήκαμε, δημιουργήσαμε ένα βίντεο με σκοπό την διαφήμιση της χώρας και την ανάδειξη του τουρισμού.

Η περιπέτεια μας ξεκίνησε την 1 Μαΐου 2014 και τελείωσε στις 13 Μαϊου.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος για να σας παρουσιάσουμε το ταξίδι μας, τα μέρη που επισκεφτήκαμε και την εμπειρία που ζήσαμε!

Το βίντεο αυτό έχει δημιουργηθεί με όλη την αγάπη και το σεβασμό για όσα βιώσαμε στο ταξίδι μας. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν ακόμα και στο παραμικρό για να υλοποιηθεί το όνειρο μας.
Είστε όλοι μέρος του αποτελέσματος μας.
Ελπίζουμε να σας αρέσει!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής