Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Όποιος λέει ότι εμπιστεύεται την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι είτε ψεύτης είτε πονηρός

Αν εμείς οι Έλληνες θέλουμε να κάνουμε κάποτε κράτος, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τη Δικαιοσύνη.
Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Ευτυχής στην Ελλάδα είναι όποιος δεν βρέθηκε ποτέ στο έλεός της. Σώφρων είναι ο άνθρωπος, ο οποίος τακτοποιεί εξωδικαστικά τις υποθέσεις του και δεν αφήνεται έρμαιο στην κρίση της Δικαιοσύνης. Κερδισμένος είναι όποιος δεν "εμπιστεύτηκε" την τύχη του στα "χέρια" της.
Όποιος λέει ότι εμπιστεύεται την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι είτε ψεύτης - και μέλος της συμμορίας, που εξυπηρετείται από αυτήν - είτε πονηρός, που νομίζει ότι με τον "καλό" λόγο θα την εξευμενίσει και θα της αποσπάσει εύνοια.

Από τη Δικαιοσύνη ξεκινάνε όλα τα κακά και σε αυτήν καταλήγουν.
Να τελειώσει κάποτε το "παραμύθι": ..."δεν είναι όλοι τους ίδιοι και ότι η πλειοψηφία είναι καλοί δικαστές".
Αυτό είναι λάθος.
Αυτό μπορεί να ισχύει για την Πυροσβεστική ή την Αγροφυλακή.
Για τη Δικαιοσύνη αυτό δεν ισχύει.
Ο νόμος είναι αυτός, ο οποίος φροντίζει να μην ισχύει αυτό, εφόσον οπλίζει τους δικαστικούς με τεράστιες εξουσίες, οι οποίες θα έπρεπε να εξασφαλίζουν την αυτοκάθαρσή της. Από τη στιγμή που ένας δικαστικός δέχεται να δικάζει δίπλα στον υπόδικο εγκληματία Ζαγοριανό, είναι ίδιος με αυτόν. Από τη στιγμή που δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με την προστασία και την εν συνεχεία "αποκατάσταση" του Ζαγοριανού, όλοι τους είναι ίδιοι με αυτόν.

Η αναξιοκρατία βασιλεύει μέσα στον χώρο της Δικαιοσύνης, γιατί αυτό βολεύει τη συμμορία που κυβερνά τον τόπο. Γι' αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε σε αυτήν την εγκληματική οργάνωση, η οποία μαστίζει την Ελλάδα εδώ και έναν αιώνα. Μια οργάνωση, η οποία διαρκώς μεταλλάσσεται, προκειμένου να επιβιώνει μέσα στον χρόνο. Αυτή η εγκληματική οργάνωση "έστησε" για λογαριασμό της τον δικομματισμό της Μεταπολίτευσης. Η ίδια οργάνωση - για λόγους ασφάλειάς της - παριστάνει σήμερα το "δημοκρατικό τόξο". Αυτή η οργάνωση ελέγχει τα κόμματα εξουσίας και μονοπωλεί την εξουσία. Αυτή η οργάνωση ελέγχει και τη Δικαιοσύνη και γι' αυτόν τον λόγο έχει εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο και βεβαίως την ατιμωρησία.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;
Ότι κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν "αποδίδει", εξαιτίας του δικομματισμού. Θέατρο είναι ο κομματισμός των στελεχών της, για να μπερδεύουν τον κόσμο. Παριστάνουν τους "αντιπάλους" και τους "εχθρούς" άνθρωποι, οι οποίοι είναι συνένοχοι σε εγκλήματα. Παριστάνουν τα κομματόσκυλα οι δικαστές καριέρας και δεν είναι τέτοια, γιατί απλά γι' αυτούς δεν υπάρχουν ποτέ δύο κόμματα. Μοιράζονται, για λόγους "παράστασης", σε δύο κόμματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μέλη της ίδιας συμμορίας. Της συμμορίας των δωσίλογων, που λυμαίνεται τον τόπο. Της συμμορίας των Βενιζελικών, που έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε ιδιοκτησία της. Της συμμορίας αυτής, η οποία μας πρόδωσε επί ΝΑΖΙ, μας έβαλε στον Εμφύλιο, για να γλιτώσει το τομάρι της και μας βύθισε στη Χούντα, για να εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς.

Παντού οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι και μονίμως ατιμώρητοι.
Αυτοί ελέγχουν τη Δικαιοσύνη.
Αυτοί ελέγχουν τα παιδιά των παλιών δωσίλογων, όπως ο Πικραμένος.
Αυτοί ελέγχουν τους χουντικούς, όπως ο Κόκκινος του "Ειδικού Δικαστηρίου".
Αυτοί ελέγχουν τους "μπίζνεσμαν", όπως ο Ρωμύλος Κεδίκογλου.
Όλοι οι Ανώτατοι Δικαστικοί, οι οποίοι ηγήθηκαν της Δικαιοσύνης, είναι μέλη της "εγκληματικής οργάνωσης".

Αυτό δεν χρειάζεται κάποιος να έχει στοιχεία, για να το καταλάβει.
Προκύπτει από τη "λογική" της εγκληματικής "οργάνωσης", όπως θα έλεγαν και οι ίδιοι οι δικαστές.
Κανένας δεν μπορεί να κάνει καριέρα στο Δικαστικό Σώμα χωρίς την έγκριση τού δήθεν "δικομματισμού", ο οποίος ελέγχει απόλυτα αυτό το Σώμα και ο οποίος "δικομματισμός" είναι το "κάλυμμα" της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης.
Από τη στιγμή που η Δικαστική Εξουσία επέτρεψε στην Εκτελεστική Εξουσία να ελέγχει τη Νομοθετική, στην πραγματικότητα παρέδωσε και τη δική της εξουσία στην οικογενειοκρατία, που μαστίζει αυτόν τον τόπο.

Πόσοι εισαγγελείς πέρασαν απο τα παράνομα διόδια;
Πόσοι εισαγγελείς είδαν τα κανάλια της τηλεόρασης;
Πόσοι εισαγγελείς είδαν την παράνομη αφαίμαξη μισθών και συντάξεων;
Πόσοι εισαγγελείς είδαν την αδικία με τις καθαρίστριες;
Όλοι τους σχεδόν....είδατε καμμιά κίνηση;
Μούγκα...!!!

Μετρημένοι άνθρωποι στα δάχτυλα του ενός χεριού ελέγχουν τα πάντα.
Από τη στελέχωση της Βουλής μέχρι τη στελέχωση των Ανωτάτων Δικαστηρίων.
Στα ίδια γραφεία και στις ίδιες καρέκλες κάθονται και περιμένουν τόσο αυτοί, οι οποίοι θέλουν να "εκλεγούν" Βουλευτές, όσο κι αυτοί, οι οποίοι θέλουν να "προαχθούν" ως Δικαστές.
Πάντα γινόταν αυτό.
Πρόεδρος του Αρείου Πάγου από το ναζιστικό 1941 μέχρι το "ελληνικό" 1945 ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Ο ατιμώρητος συνεργάτης των ΝΑΖΙ Κωνσταντίνος Κυριλλόπουλος, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση του μόνο και μόνο εξαιτίας της υπέρβασης του ορίου ηλικίας. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ήταν ηγέτης της "Ελληνικής" Δικαιοσύνης και δίκαζε στο όνομα του Χίτλερ, ήταν ο ίδιος, που έπρεπε να κρίνει και να καταδικάζει αυτούς, οι οποίοι έκαναν το "δεκεμβριανό" μακελειό του 1944. Θα καταδίκαζε τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον οποίο έβλεπε ως "σωτήρα" του, για να μην τον σέρνουν οι "απελευθερωμένοι" στους δρόμους σαν τον σκύλο.

Αυτά τα "ωραία" γίνονταν πάντα στην Ελλάδα και γι' αυτόν τον λόγο πάντα επωφελούνταν οι ίδιοι άνθρωποι και ποτέ δεν άλλαζε τίποτε. Όταν οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι δικάζουν στο όνομα της "επανάστασης" της Χούντας είναι αυτοί, οι οποίοι δικάζουν και στη Μεταπολίτευση της δημοκρατίας, εύκολα βγαίνουν τα συμπεράσματα.
Όταν στην "γιορτή" της Δημοκρατίας, που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χαριεντίζονται οι Δικαστές της Χούντας με τους "αγωνιστές" κατά της Χούντας, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος διάνοια, για να καταλάβει τι συμβαίνει.
Δικές τους ήταν οι Κατοχές και δικές τους οι "απελευθερώσεις"
Δικές τους οι Χούντες και δικές τους οι δημοκρατικές "Μεταπολιτεύσεις"
Ως εκ τούτου δικοί τους και οι δικαστές.
Δεν μπορούν να αλλάζουν τους ευσυνείδητους "υπαλλήλους" τους κάθε φορά που αλλάζουν "σενάριο".

Για να γίνει αυτό, έχουν θέσει ολόκληρη τη δικαστική εξουσία υπό την ομηρία τους.
Έχουν δημιουργήσει ομόκεντρους "κύκλους" προβληματικών ανθρώπων, προκειμένου να ελέγχουν τα πάντα. Προκειμένου να έχουν "πλειοψηφίες" σε όλα τα όργανα που ελέγχουν "προαγωγές", "ποινές" και "τιμωρίες" στελεχών της Δικαιοσύνης. Ένας ολόκληρος "υπόκοσμος", ο οποίος ελέγχει τα πάντα και εκβιάζει τους πάντες.
Λογικό είναι αυτό.
Προκειμένου οι "κάπο" της οργάνωσης να μπορούν να ελέγχουν τα πάντα, ήταν υποχρεωμένοι να έχουν "φακέλους" των πάντων. Όλα τα στελέχη της Δικαιοσύνης είναι "φακελωμένα" από τους "ηγέτες" του δικομματισμού και άρα από τους συνεταίρους της Οργάνωσης.
Για να μην έχουν οι "Πικραμένοι" πρόβλημα στις καριέρες τους, οι "κάπο" τούς πλαισιώνουν με ανθρώπους εκβιάσιμους. Σε όλα τα πόστα, που είναι κρίσιμα, βάζουν ανθρώπους εκβιάσιμους Ανθρώπους βυθισμένους στις εξαρτήσεις.
Καλούσηδες, οι οποίοι είναι εξαρτημένοι από την πορνεία και τους αρέσει να "μετράνε" κώλους με τις μεζούρες.
Αντωνίες Ηλία, εξαρτώμενες από τον τζόγο, που τους αρέσει να "μετράνε" βαλέδες και ντάμες Μπουρμπούλιες, εξαρτώμενες από τη χλιδή, που τους αρέσει να μετράνε χρήματα διαφθοράς.
Κοντά σ' αυτούς "αδερφές", "ανώμαλοι", "παιδεραστές" και ό,τι δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι περιφέρεται μέσα στον ναό της Δικαιοσύνης.

Γύρω από αυτούς μια "θάλασσα" άχρηστων ανθρώπων.
Αποτελεί κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο ότι η Δικαιοσύνη "ψαρεύει" τα στελέχη της στον "πάτο" των αξιών. Οι χειρότεροι απόφοιτοι των νομικών σχολών της χώρας πηγαίνουν για δικαστική καριέρα, γιατί αυτό βολεύει τα "αφεντικά" της Δικαιοσύνης. Όποιος δεν βλέπει καμία πιθανότητα να επιβιώσει ως επαγγελματίας δικηγόρος, "καταλήγει" δικαστής.

Σε ποιο άλλο σύστημα θα μπορούσε να διακριθεί ο Αθανασίου;
Σε ποιο άλλο σύστημα θα μπορούσε να διακριθεί ο Ζαγοριανός;
Αναζητούνται οι "τυφλοί", για να διαπρέπουν οι "μονόφθαλμοι".
Αναζητούνται οι χειρότεροι, για να μην αμφισβητούν τους Πικραμένους και τους Σανιδάδες.

Αν θέλουμε να σωθεί όχι μόνον η κοινωνία, αλλά και το ίδιο το ελληνικό κράτος, αυτή η Δικαιοσύνη θα πρέπει να "ξηλωθεί" εκ βάθρων.
Εμείς δεν είμαστε παρανοϊκοί, ώστε να αμφισβητούμε τον Ιερό ρόλο της Δικαιοσύνης για τη λειτουργία μιας κοινωνίας και ενός κράτους.
Εμείς δεν είμαστε φασίστες, ώστε να αμφισβητούμε το Σύνταγμα, το οποίο την αναγνωρίζει ως μία από τις τρεις κυρίαρχες Εξουσίες του κράτους.
Εμείς αμφισβητούμε τα πρόσωπα, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση έχουν καταλάβει όλα τα πόστα της και την έχουν μετατρέψει στο πιο αποτελεσματικό "εργαλείο" της χειρότερης συμμορίας στον τόπο.
Εμείς αμφισβητούμε τους διεφθαρμένους και ανίκανους "ιερείς" ενός αναμφισβήτητου "Θεού".
Θεωρούμε μέγιστη και ύστατη ευκαιρία του ελληνικού λαού να αλλάξει τη μοίρα του και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από εκεί που προέρχονται τα μεγαλύτερα κακά.

Πρέπει αυτή η σημερινή αθλιότητα της Δικαιοσύνης να είναι και η τελευταία της.
Να γίνει αρχή για ένα μεγάλο "ξήλωμα" των άθλιων και των αναξίων και να ξανασχεδιαστεί το σύστημα Δικαιοσύνης με τρόπο που να εξυπηρετεί τον ρόλο του. Άποψή μας είναι ότι πρέπει να διαχωριστούν άπαξ και δια παντώς οι Εισαγγελικές Αρχές από τις Δικαστικές Αρχές.
Να διαχωριστούν οι διωκτικές δυνάμεις από τις δυνάμεις απονομής δικαιοσύνης.
Ελέγχοντες και ελεγχόμενοι να μην βρεθούν ξανά στα ίδια "μετερίζια" και μας φορτώνουν παράνομους συνδικαλιστές, όπως είναι ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης.

Θεωρούμε ότι οι θέσεις των Εισαγγελέων πρέπει να είναι αιρετές, ώστε να μπορεί και ο λαός να "συμμετέχει" στην προστασία της λειτουργίας της Δικαιοσύνης.
Να μπορεί να εκφράζει με την ψήφο του τη βούλησή του για Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα αυτοί οι αιρετοί Εισαγγελείς θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τους ελέγχοντες με βάση τον νόμο.
Από αυτές τις θέσεις κοινωνικής ευθύνης να ξεκινάνε οι προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες των αξίων της κοινωνίας.

Δεν είναι "αφελείς" οι κυρίαρχες χώρες, που διαχωρίζουν απολύτως τις εισαγγελικές αρχές από το δικαστικό σώμα. Μόνον στα βάθη της "ζούγκλας" δικαστές και εισαγγελείς συνθέτουν ένα "σώμα" και βάζουν και έναν Αθανασίου να τους προωθεί τα κοινά συνδικαλιστικά τους αιτήματα.
Η Ελλάδα - θέλουν δεν θέλουν κάποιοι - θα βγει από τη "ζούγκλα" και θα τιμωρήσει όλα τα "θηρία", που κατά καιρούς την "κατασπάραξαν".

 Απο άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής