Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Υπεγράφη χθες η ανάκληση της απόφασης που καταργούσε τις Λυκειακές Τάξεις του Γυμνασίου Ιτέας.

Υπεγράφη χθες, από τον αρμόδιο Υφυπουργό Παιδείας κ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, η ανάκληση της απόφασης που καταργούσε τις Λυκειακές Τάξεις του Γυμνασίου Ιτέας.

Συγκεκριμένα, «ανακαλείται η αριθμ.71327/Δ4/24-6-2011 (ΦΕΚ 1575/τΒ’/27-06-2011), όσον αφορά στην κατάργηση των Λυκειακών Τάξεων του Γυμνασίου Ιτέας (2214010) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας».

Από τη νέα Σχολική χρονιά, οι Λυκεικές Τάξεις Θα λειτουργούν κανονικά, διότι πληρούν τα κριτήρια- αριθμό μαθητών κλπ- και αφού απομακρύνθηκε πλέον οριστικά η κατάργησή τους.
Θυμίζουμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια, οι Λυκειακές Τάξεις λειτουργούσαν με αναστολή της απόφασης.

Η συλλογική προσπάθεια φορέων και κατοίκων απέδωσε καρπούς, δίνοντας τέλος στην αγωνία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών της περιοχής. Και ιδιαίτερα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που όλο αυτό το διάστημα επίμονα  ενεργούσαν για την επίλυση του προβλήματος.

Στη θετική αυτή έκβαση, σημαντικό ρόλο έπαιξε η άψογη συνεργασία και οι εισηγήσεις του Δ/ντου της Β/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Θ. Καρανίκα και της Περιφερειακής Δ/τριας Εκπαίδευσης  Θεσσαλίας κας Β. Ζιάκα.

1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ιτέας

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής