Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ελλάδα μας, χάνεις κερδίζεις, εμείς πάντα θα είμαστε μαζί σου!!!

Η πορεία της Εθνικής μας, δυστυχώς διακόπηκε στα πέναλτι.

Έπαιξαν καλά, έφτασαν επάξια στους 16 καλύτερους του κόσμου, μα η θεά τύχη δεν βοήθησε για παραπέρα. Ας είναι, δεν πειράζει, ήταν όμορφο το θέαμα που μας πρόσφεραν, γεμάτο στιγμές αγωνίας, ακόμη και για άτομα που δεν είναι "φανατικοί" της μπάλας, όπως ο υποφαινόμενος.

Εμείς κρατάμε τις όμορφες στιγμές, τα πανέμορφα στιγμιότυπα, τις εξάρσεις της αδρεναλίνης στα ύψη, και ευχόμαστε στην πορεία, να δούμε όμορφα μάτς, πολλά γκόλ, και να νικήσει ο καλύτερος.

Εθνική μας, σε ευχαριστούμε
Σε κάθε σου προσπάθεια, πάντα θα είμαστε στο πλευρό σου, να σε εμψυχώνουμε, να λυπόμαστε, ή να πανηγυρίζουμε μαζί σου !!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής