Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

2η Εκθεση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών "Τα Σέλλανα"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών "Τα Σέλλανα" μετά την πρώτη επιτυχημένη έκθεση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας οργανώνει φέτος για δεύτερη χρονιά την 2η Εκθεση η οποια θα λαβει χώρο στο Δημοτικο Σχολειο Προαστίου στις 5 και 6 ιουλιου 2014

Η εκθεση θα ειναι 2ημερη και οι εκθέτριες θα ειναι κυρίες απο ολο το Δημο Παλαμά.

Εναρξη Σαββατο 5 Ιουλίου απο 5 το απόγευμα μέχρι και 9κ30 το βραδυ και Κυριακη 9 το πρωι με 9 το βραδυ.
Το Σαββατο εκτος απο την εκθεση θα υπαρξουν ομιλητές γνώστες του αντικειμένου όσον αφορά τις γυναικείες επιχειρήσεις, και ενημέρωση για προγράμματα που τρέχουν όσον αφορά την γυναικεία επειχηρηματικότητα.

Για συμμετοχες και εγγραφες οι κυριες μπορουν να απευθηνονται στο Δ.Σ. του Συλλογου μας.
Ειναι ενα οραμα που γινετε πραγματικοτητα...

Η "Ιτέα Καρδίτσας" σας εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής